banner388

Enver Yılmaz'dan Samsun'a Şok Suçlama!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, kendisine yöneltilen ‘Ordu’da FETÖ mücadelesinde gevşeklik var’ eleştirilerine Samsun Büyükşehir Belediyesi üzerinden cevap verdi.

Enver Yılmaz'dan Samsun'a Şok Suçlama!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, kendisine yöneltilen ‘Ordu’da FETÖ mücadelesinde gevşeklik var’ eleştirilerine Samsun Büyükşehir Belediyesi üzerinden cevap verdi.

24 Ağustos 2016 Çarşamba 14:48
Enver Yılmaz'dan Samsun'a Şok Suçlama!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, hakkında yapılan ‘Ordu’da FETÖ mücadelesinde gevşeklik var’ dedikodularına düzenlediği basın toplantısında cevap verdi. 

Doğu Karadeniz’de büyükşehirler bazında FETÖ ile en büyük mücadeleyi kendilerinin verdiğini söyleyen Başkan Yılmaz, “Ben Büyükşehir Belediyesi olarak 14 kişiyi açığa almışım, bu sayı en fazla 20’ye yükselebilir. Fakat Giresun Belediyesi’nde 1, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde 1 personel açığa alınırken Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin personeli benimkinin 2.5 katı olmasına rağmen hiçbir açığa alınan personeli yok. Bu arkadaşlar bunu görmüyor mu? Ordu’nun nüfusu 730 bin ve  FETÖ soruşturmaları kapsamında bugüne kadar 926 kişi hakkında işlem yapılmış, bu küçümsenmeyecek bir rakamdır” dedi.

AK Parti'liliğinin tartışılamayacağını belirten Enver Yılmaz şöyle konuştu: “FETÖ’nün taktiği bu, partililiği ve FETÖ düşmanlığı tartışılmayanlar hedef alınır. Sosyal medya denen bir ucube var ve Ordu’da en fazla takipçisi olan benim. Ancak sosyal medyayı meşru sınırlar içerisinde kullanıyorum, iftira atmak için değil. Bu ülkede  akşam saat 21.00’de kafayı çekip sabah sarhoşluğunu fark edip yazıyı kaldıran kadar meczuplar var. Bu tür yazı yazanlara davayı açıyorum. MHP Eski Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'a açtığım davadan vazgeçtim, ama bunun haricinde şahsıma iftira, hakaret benzeri ne kadar suçlama varsa hepsiyle yargı önünde hesaplaşıyorum. Şimdiye kadar TEDES konusu da dahil şahsıma hakaret edenleri de sayarsak istediğim tazminat miktarı 20-25 bin arası. Bunun 10 bin TL'sini aldım ve halka öğle yemeğinde döner ikram edeceğim.”

Son Güncelleme: 24.08.2016 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.