banner388
banner390
banner410
banner408

Doç. Dr. Hayati Akbaş, "Yüz gençleştirme ile 20 yaş genç görünmek mümkün"

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, yüz gençleştirme operasyonu ile insanları 20 yaş genç görünmesinin mümkün olduğunu söyledi.

banner269

Doç. Dr. Hayati Akbaş, "Yüz gençleştirme ile 20 yaş genç görünmek mümkün"

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, yüz gençleştirme operasyonu ile insanları 20 yaş genç görünmesinin mümkün olduğunu söyledi.

13 Ocak 2017 Cuma 13:32
Doç. Dr. Hayati Akbaş, "Yüz gençleştirme ile 20 yaş genç görünmek mümkün"
Samsun Haber- Yüz gençleştirme operasyonlarının tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de artış gösterdiğini belirten Özel FBM Tıp Merkezi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, "Çünkü ortalama insan ömrünün eski dönemlere göre daha uzun olması, ekonomik refahın eski dönemlere göre daha iyi olması nedeniyle insanların daha uzun yaşamasına neden oluyor. İnsanlar yüzlerinde veya bedenlerinde meydana gelen yaşlanma emarelerinden rahatsızlık duymaya başlıyor.

Yaşlanan insanlar eski yüzlerini geri arıyorlar. Yaşlandıklarında yüzlerinde meydana gelen gevşemeler, sarkmalar, kaşların düşmesi, dudak ve boyundaki sarkmalar insanda bir özgüven eksikliği oluşturuyor.
Dolayısıyla yaşlanan bazı insanlarda toplumdan kopuş, bir depresyon hali olabiliyor. Bunun için yaşlanma belirtilerinin ağır olduğu ve bundan da ciddi rahatsızlık duyan kadın ve erkekler biz plastik cerrahlara başvurarak tekrar gençleşme ve eski görünümlerine kavuşma arzularını iletiyorlar. Bunların bir estetik cerrahi müdahaleyle yüz gençleştirme operasyonları ile düzeltilmesi mümkündür.

Yüz gençleştirme operasyonları plastik cerrahların en önemli ameliyatlarından bir tanesidir. Bu ameliyatla kadınları ve erkekleri 15 ile 20 yaş daha genç hale getirmek mümkün olabilir. Dolayısıyla operasyona eğilim son yıllarda çok arttı"
dedi.


"Yüz gençleştirme operasyonu ile 20 yaş gençleşin"
Yüz gençleştirme operasyonları ile yaklaşık 20 yaş gençleştirmenin mümkün olduğunu ifade eden Akbaş, "Avrupa’da olduğu gibi Türkiye’de de bu ameliyatlarda artış oldu. Bu nedenle bize yani Samsun’da dünyanın her yerinden hastalar geliyor. Yüz gençleştirme operasyonu yapıldığında kişiler artık kendilerini daha güvende hissediyor. Psikolojik bir rahatlık kazanıyorlar. Bu da onların hayatına kalite olarak bir artış sağlıyor. Eğer bir insan yüzündeki yaşlanma bulgularından rahatsızlık duyuyorsa, yapılması gereken şey estetik cerrahi müdahalesi ile yüz gençleştirme operasyonudur.

Yüz gençleştirme ile insanı 20 yaşa kadar gençleştirmek mümkün olabiliyor. Örneğin 70 yaşındaki bir insanı 40’lı, 50’li yaşlara döndürmek mümkün olabiliyor. Bunlar tecrübeli ve deneyimli ellerde yapıldığı taktirde yüz gençleştirme operasyonları iyi oluyor. Çünkü bütün yüzü gençleştirmiş oluyorsunuz. Sadece bir burun, kaş ya da dudak estetiği yapmıyorsunuz"
diye konuştu.

Yüzde oluşan yaşlanma belirtilerinin insanı bazen olumsuz etkilediğini de belirten Akbaş, "Yaşlandığı için işe giremeyenler, evlenemeyenler, eşinden boşananlar da olabiliyor. Dolayısıyla olayın sosyal boyutu da çok önemlidir. Yüz gençleştirme operasyonu yapıldığı zaman da kendini daha iyi hissediyor, daha güçlü hissediyor. Bu da onun özgüvenini arttırıyor. Yüz gençleştirme cerrahi bir yöntemdir. Yaklaşık olarak 3 saat sürüyor. Genel anestezi altında yapılıyor. 2-3 hafta içerisinde de normal işlerine dönebiliyorlar. Operasyon zor bir operasyon değil. Tecrübeli ellerde yapılırsa sonuçları mükemmel oluyor" ifadelerini kaydetti.
Son Güncelleme: 14.01.2017 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.