banner388
banner390
banner410
banner408

Dini Nikahlı Eşini Öldürdü!

Samsun’da 15 yaşında dini nikah ile evlenen ve 17 yaşında kafasından vurularak öldürülen 1 çocuk annesi kadının olayın intihar olduğunu iddia eden ve tutuklu yargılanan 21 yaşındaki eşi, 20 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

banner269

Dini Nikahlı Eşini Öldürdü!

Samsun’da 15 yaşında dini nikah ile evlenen ve 17 yaşında kafasından vurularak öldürülen 1 çocuk annesi kadının olayın intihar olduğunu iddia eden ve tutuklu yargılanan 21 yaşındaki eşi, 20 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

26 Nisan 2016 Salı 23:55
Dini Nikahlı Eşini Öldürdü!
İNTİHAR ETMEK İSTEDİ ‘’ ENGELLEMEYE ’’ ÇALIŞTIM

Olay, Tekkeköy ilçesi Kerimbey Mahallesi’nde 23 Ağustos 2015 tarihinde meydana geldi. Evde tabancayla kafasından vurularak ağır yaralanan 17 yaşındaki 1 çocuk annesi Bahar Bakırcı, kaldırıldığı Gazi Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube, Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan genç kadının dini nikâhlı eşi Selçuk G. (21), çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Selçuk G.’nin eşinin silahı kafasına dayayarak intihara kalkıştığını, olayı engellemek için hamle yaptığında tetiği çekerek kendisini vurduğuna dair verdiği ifadeyi soruşturmayı yürüten savcı ’suçtan kurtulmaya yönelik’ değerlendirerek, hakkında Türk Ceza Kanunu’nun (TCK) 81/1-e maddesine göre "ağırlaştırılmış müebbet" hapis cezası istemiyle dava açtı.

AVUKAT : ‘’ İNTİHAR DEĞİL, CİNAYETTİR! ‘’

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen davanın son duruşmasında Bakırcı ailesinin avukatı Ata Giritli, olayın intihar değil, cinayet olduğunu ileri sürerek, " Olay sonrasında evde bulunan her iki tabancadan parmak izleri temizlenmiştir. Olay yeri değiştirilmiştir. Tabancadan çıkan çekirdeğin bulunduğu yer farklı yerdir. Sanığın ve ailesinin poliste, savcıda ve mahkemede verdikleri ifadeler birbirini tutmamaktadır. Olaya intihar süsü verilmiştir. Olayda bir mizansen hazırlanmıştır. Parmak izleri siniliyor ve cinayet kapatılmaya çalışılıyor. Otopsi raporu ve Adli Tıp raporu birbirini örtüşüyor. Sanık eşini kasten öldürmüştür. En üst sınırdan cezalandırılmasını istiyoruz " dedi.

ZANLININ AVUKATI ‘’ MÜVEKKİLİM SUÇSUZDUR ‘’

Sanık avukatı Cihan Şahin, " Olay intihardır. Mermi giriş ve çıkış yerleri olayın intihar olduğunu göstermektedir. Bu olayın cinayet olduğunu sayarsak bu iş profesyonel kişiler tarafından en az 15 kişi tarafından bir araya gelerek olayı planlaması gerekiyor. Müvekkilim suçsuzdur. Beraatini ve tahliyesini talep ediyorum " diye konuştu.

ZANLI İNANMASI İÇİN HÂKİME YALVARDI!

Tutuklu sanık Selçuk G. ise son savunmasında, " Namusum ve şerefim üzerine yemin ederim ki eşim kendini vurdu. Ben eşimi kurtarmak istedim. Ben vurmadım. Beraatimi ve tahliyemi talep ediyorum" şeklinde konuştu.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS

Mahkeme heyeti Selçuk G.'yi ‘18 yaşından küçük kendisini koruyamayacak çocuğu öldürmek’ suçundan önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. Daha sonra tahrik altında cinayeti işlediği gerekçesiyle 24 yıla indirdi ve duruşmadaki iyi halini de göz önünde bulundurarak cinayet suçundan cezasını 20 yıl olarak kararlaştırdı. Selçuk G. ayrıca ruhsatsız silah suçundan da 10 ay hapis cezasına çarptırılarak tutukluluk halinin devamına karar verildi.


 
Son Güncelleme: 27.04.2016 12:01
Anahtar Kelimeler:
CinayetTekkeköyDini Nikah
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Simona Antoneta 2016-04-27 12:54:43

Boşandim eş'ta yemin etti namusu şerefi yüzerine ama yalan yere yemin ve arti yalançi şahitlik teklifinde bulundu ve yalançi şahit getirdi , hapisten kurtulmak için herşey yaparlar, iftira atarlar yalan ifade çünkü Allahtan korkmazlar, cinayet bille olmazsa , kimse durup dururken intihar etmez ya kocasi aldatmiştir ya bir şeydir, Allah insanliği doğru yola iletsin inşAllah bütün insanliği, Kiyamete yaklaşiyoruz kötülük yapmaya değmez neaparsak kendimize Ahiret'imizi yakariz geçici dünya boştur 1 saniye sonra ölmeceğimize garantisi yok