banner388

CHP'li Akçagöz ''Her Partili Her Gün 2-3 Kişi İkna Etmeli''

CHP Samsun İl Başkanlığı, "Atatürk, Anayasa ve Başkanlık" konulu konferans tertipledi

CHP'li Akçagöz ''Her Partili Her Gün 2-3 Kişi İkna Etmeli''

CHP Samsun İl Başkanlığı, "Atatürk, Anayasa ve Başkanlık" konulu konferans tertipledi

10 Şubat 2017 Cuma 17:32
CHP'li Akçagöz ''Her Partili Her Gün 2-3 Kişi İkna Etmeli''

Her partili birkaç kişiyi ikna etmeli

Konferansta referandum konusu ele alınarak HAYIR oyunun çıkmasının Türkiye için güzel bir sonuç olacağı vurgulandı. "Atatürk, Anayasa ve Başkanlık" adlı konferansta konuşan CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akçagöz, her partilinin referandum zamanına kadar her gün birkaç kişiyi sandıkta HAYIR oyu kullanması için ikna etmesi gerektiğini belirtti

Anayasa değişiklik teklifi gücünü bilinmemezlikten alıyor

Konferansa katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, iktidar partisi ve MHP’nin anayasanın bilinmemezlik üzerinde seyrettiği politikayı devam ettirme isteğinde olduğunu söyledi. CHP’li vekil Hüsnü Bozkurt, anayasada yapılması istenen teklifin gücünü bilinmemez tavrından aldığını buradan iktidar partisinin güçlenme amacında olduğunu vurguladı.

Türkiye’ye asla iyilikler ve demokrasi getirmeyecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, ayrıca ‘’Bu getirilen metin bir anayasa değişikliği değil, yeni bir anayasadır. Türkiye’ye asla iyilikler doğurmayacak, demokrasi getirmeyecek, Türkiye’nin hayrına bir sonuca ulaşmayacak bir ihanet belgesidir. Bunun referandum ile milletin önüne getirilmesi bile talihsizliktir.

Devleti devlet yapan, anayasayı anayasa yapan, onu toplumsal uzlaşma metni haline getiren metin anayasa metnidir. Anayasa bir ülkenin yönetim biçimini belirler. Bunların tamamı değişiyor. O zaman bu anayasa değişikliği değil yeni anayasa dayatmak demektir. Şimdi kendi kendimize konuşma zamanıdır.

Önce bu salonlarda kim olduğumuzu hatırlayacağız. Nereden geldiğimizi hatırlayacağız. Birbirimize negatif propaganda yapmayı bırakıp, buradan hayır çıkacağını ilan edeceğiz. İlk görevimiz budur. İnanmayanın zafer kazandığı görülmemiştir" dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.