banner388
banner390
banner410
banner408

CHP İl yönetimi, başkanları topladı

CHP Samsun İl Başkanı öncülüğünde il ve ilçe başkanları bir araya geldi. Referandum sonrası değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

banner269

CHP İl yönetimi, başkanları topladı

CHP Samsun İl Başkanı öncülüğünde il ve ilçe başkanları bir araya geldi. Referandum sonrası değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

24 Nisan 2017 Pazartesi 12:07
CHP İl yönetimi, başkanları topladı

Samsun Haber - 16 Nisan günü yapılan referandum oylaması sonucunu değerlendiren bir toplantı gerçekleştiren CHP il yönetimi, ilçe başkanlarını da bir araya getiren görüşme gerçekleştirdi. 

YSK’nın kararını ‘’kara bir leke’’ olarak niteledi

Toplantıda konuşma gerçekleştiren CHP İl Başkanı Tufan Akcagöz, referandum oylaması devam ederken YSK’nın yapmış olduğu açıklamayı kara bir leke olarak nitelendirirken alınmış olan bu kararın savunulacak bir tarafının olmadığını belirtti

‘’Kimsenin kanuna ve sandığa güvenleri kalmaz’’

Referanduma gölge düştüğünü söyleyen Akcagöz, hukuksal olarak gerekenin yapılması gerektiğini ifade ederken insanların sandığa güveninin azalacağını aktardı

‘’Mızıkçılık yapmıyoruz hırsız kovalıyoruz’’

Konuşmasına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘’atı alan Üsküdar’ı geçti’’ sözünden yola çıkarak açıklamasına devam eden Tufan Akcagöz, "Hayırdır ne oldu? Hangi at, nereyi geçti, bu ne acele? Sayın Cumhurbaşkanı, bu lafı etmekle, referandum öncesi tarafsızlık yemininin aksine evet için çalışmasının yanında, referandum sonrasını da düzenlemeye çalışıyor. Atın ne zaman Üsküdar'ı geçeceğine, bağımsız Türk yargısı karar verir. Çabamız, böyle bir bağımsız Yargıç elinden, tüm hukuksuzlukların ortaya çıkarılmasıdır. Cumhurbaşkanı öyle deyince, bir de onu taklit edenler var ki, birini hepiniz çok iyi tanıyorsunuz. Samsun'a dede yadigarı olan bir Bakanımız var. O da demiş ki bizim için, 'CHP mızıkçılık yapıyor'. Mızıkçılık yapmıyoruz Sayın Bakan, mızıkçılık yapmıyoruz. Hırsız kovalıyoruz, hırsız. 
Bu referandum sonuçları sizin içinize sindi mi? Bu referandum, hakkaniyete uygun bir şekilde yapıldı ve sonuçlandı diyebilir misiniz? Vicdan var, insaf var. Allah aşkına, sorun bakalım vicdanınıza. Bugünün günlük siyasetine takılmayın ama. Sadece hak ve hukuk çerçevesinden bakın. Şayet bunu başarabilirseniz, bizimle aynı yerdesiniz demektir ki, o nedenle ve bu gerekçeyle bu referandum yenilenmelidir. Bir ülkede şayet bir adaletsizlik bir defa görmezden gelinirse, bu durum alışkanlık yapar. Samimi, dürüst yurttaşlar size artık inanmaz. Bir topluma bundan büyük kötülük yapılamaz. " diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 24.04.2017 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.