banner388

CHP'den Dayanışma Toplantısı

Samsun’da Cumhuriyet Halk Partisi tarafından dayanışma toplantısı gerçekleştirildi.

CHP'den Dayanışma Toplantısı

Samsun’da Cumhuriyet Halk Partisi tarafından dayanışma toplantısı gerçekleştirildi.

25 Aralık 2016 Pazar 20:57
CHP'den Dayanışma Toplantısı

Samsun CHP İlkadım İlçe Örgütü, tüm partililerle beraber dayanışma toplantısı organize etti. Düzenlenen toplantıda ilk olarak konuşma yapan CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel ve İl Başkanı Tufan Akçagöz, partililere yeni anayasa düzenlemeleri sürecinde daha çok iş düştüğünün altını çizdiler.

Sonrasında söz alan CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin ise, “Hayat 1 mücadeleyse sosyal demokratların mücadelesi 2 mücadele. Bunun farkındayız. Bu enerji ve mücadeleyi tüm halkımıza, tüm katmanlara yaymak mecburiyetindeyiz. Bunun için toplumun her yerinde olacağız. Mücadele topyekundur. Önümüzde çok zorlu bir mücadele var. Ya ileriki neslimize demokrasinin devamını vereceğiz ya da demokrasinin cenaze namazını en yakın zamanda kılacağız” dedi.

Son olarak konuşma yapan CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ise 6 aylık sürecin çok iyi değerlendirilmesi ve yeni anayasanın çıkmaması için çabaladıklarını belirtti. CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Grup Başkanı Engin Altay'ın son anda Samsun'daki dayanışma toplantısına gelemediği belirtildi. Toplantının sonunda partililer arasında hediye çekilişi düzenlendi.
 

Son Güncelleme: 27.12.2016 16:27
Anahtar Kelimeler:
IlkadımSamsunChp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.