banner388
banner390
banner410
banner408

Canlarını Tehlikeye Atıyorlar

Samsun'da yayaların kırmızı ışığa aldırış etmeden, kendi hayatlarını da hiçe sayarak geçiş yapmaları adeta “Allah’a emanet ” dedirtiyor.

banner269

Canlarını Tehlikeye Atıyorlar

Samsun'da yayaların kırmızı ışığa aldırış etmeden, kendi hayatlarını da hiçe sayarak geçiş yapmaları adeta “Allah’a emanet ” dedirtiyor.

19 Mart 2017 Pazar 11:12
Canlarını Tehlikeye Atıyorlar

Samsun Haber - Ülkemizde her gün trafik kuralları ihlalinden meydana gelen kazalar kimi zaman can alıyor, kimi zamanda büyük maddi hasarlara sebebiyet veriyor. Yetkililerin sürekli yaptıkları uyarılarına kulak asmayarak trafik ihlallerine her defasında bir yenisi ekleniyor. Kural hatalarından meydana gelen kazalara kimi zaman araç sürücüleri, kimi zamanda yayalar sebep oluyor. Trafik ihlalleri sonucunda can kaybı yaşanmamasına ise sevindirici gözle bakılıyor.

Cezalara Aldırış Edilmiyor

Samsun’da trafik ihlallerine her gün bir yenisi ekleniyor.  Samsun’un en yoğun caddesi olan İstiklal Caddesi, yayaların trafik kuralları ihlalini gösteren en belirgin adres durumunda. Yayalar caddeye girişteki trafik işaretlerine ve yanan kırmızı ışığa aldırış bile etmeden kendi hayatlarını hiçe sayarak geçiş yapıyor. Samsun Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünden alınan bilgiye göre kırmızı ışık ihlali yapan kişilere para cezası uygulanıyor. Kırmızı ışık ihlali yapan yayalara 95 TL; aynı ihlali araçla yapan sürücülerine ise 206 TL para cezası uygulanıyor.

Ekrem BİRCAN

   

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yalçın Saral 2017-03-19 14:34:39

Evet yayalarda ihlal yapıyor doğrudur.Ama bu haberleri birazda yaya geçitlerinde canını zor kurtaran yayalar için yapın lütfen.Hatta sık sık yapın ki araçlar yaya geçitlerinde geçiş üstünlüğünün yayalara ait olduğunu öğrensinler.

Avatar
Ümit 2017-03-19 15:07:42

Sadece yayalari siclamayin araç sürücüleri de doğru araç sürse yayalara saygı duysa kurallara uysa hiç sorun olmaz