banner388
banner390
banner410
banner408

Canik’ten '15 Temmuz Öncesi ve Sonrası'

Canik Belediyesi, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminin öncesi ve sonrasında yaşananları kitap haline getirildi. 

banner269

Canik’ten '15 Temmuz Öncesi ve Sonrası'

Canik Belediyesi, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminin öncesi ve sonrasında yaşananları kitap haline getirildi. 

12 Ekim 2016 Çarşamba 17:24
Canik’ten '15 Temmuz Öncesi ve Sonrası'

"15 Temmuz Öncesi ve Sonrası" isimli eserin arka kapağında ise Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in 2013 yılından 15 Temmuz gecesine kadar paralel yapı ile mücadelesini içeren konuşmaların yer aldığı bir CD bulunuyor.

Kitabın hazırlanmasında büyük çaba sarf eden Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğündeki çalışanlara teşekkür eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Canik Belediyesi olarak gerek 15 Temmuz öncesi paralel yapıyla mücadelemiz, gerekse de 15 Temmuz darbe gecesinden itibaren gerçekleştirilen ‘milli irade’ nöbetlerinde ülkemizde, ilimizde yaşanan tarihi anların, olayların ve fotoğrafların bulunduğu kaynak niteliğindeki bu yayınımız vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıtılacaktır. 15 Temmuz’da ülkemiz, milletimiz yok edilmeye, parçalanmaya çalışıldı, milletin silahları millete doğrultuldu. Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öldürülmeye çalışıldı, fakat bu aziz milletimiz kahramanca bir tavır gösterip  meydanlara inince bu hain darbe başarısızlıkla sonuçlandı. Bu kahramanlıkların anlatıldığı kitabımız gelecek nesillere aktaracağımız eşsiz bir tarihtir, çocuklarımız bu kitabı okuduklarında nasıl bir mücadele verdiğimizi daha iyi kavrayacaklardır” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.