banner388

Canik’ten 1 Milyon 300 Bin TL’lik Yatırım

Canik Belediyesi’nden kırsal bölgelere yatırımlar devam ediyor.

Canik’ten 1 Milyon 300 Bin TL’lik Yatırım

Canik Belediyesi’nden kırsal bölgelere yatırımlar devam ediyor.

22 Mart 2017 Çarşamba 16:29
Canik’ten 1 Milyon 300 Bin TL’lik Yatırım

Canik Belediyesi kırsal bölgelere yatırımda devam ederken 1 milyon 300 bin TL yatırım gerçekleştirdi.

Kırsal bölgelerde yatırım Büyükşehir yasasından sonra belediye sınırlarına dahil olmasıyla sürüyor. Spor tesisleri, hanım konakları, cami ve okul düzenlemeleri yapan Belediye, şimdi de Düvecik Mahallesi’nde Hanım Konağı, Kur’an Kursu ve cami çevre düzenlemelerinin temelini attı.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, değişimin ve gelişimin öneminden bahsederken Canik ilçesine kazandırılan yapılarla değişimin öncüsü olunduğunu belirtti.

Osman Genç, "Kırsaldaki mahallelerimizde seçimden önce ne söz vermişsek hemen hemen hepsini, hatta daha fazlasını yerine getirdik. Camilerimizin ve okullarımızın çevre düzenlemelerini yaptık. Kırsal mahallelerimize hanım konakları, sıbyan mektepleri, spor tesisleri, hayvan satış yerleri, pazar yerleri yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Canik'te şu anda topyekün bir gelişim hakim. İlçemizde yapmış olduğumuz dönüşüm çalışmalarıyla sadece şehir değil, yeni bir anlayış ve sosyolojik bir gelişmeyi de inşa ettik" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.