banner388
banner390
banner410
banner408

Canik’te Tiyatro Günleri

27 Mart Dünya Tiyatro Günü nedeniyle Canik ilçesinde tiyatro festivali başladı

banner269

Canik’te Tiyatro Günleri

27 Mart Dünya Tiyatro Günü nedeniyle Canik ilçesinde tiyatro festivali başladı

25 Mart 2017 Cumartesi 15:37
Canik’te Tiyatro Günleri

Samsun Haber - Canik ilçesinde başlayan tiyatro festivali 5 gün süreyle seyirciyle buluşacak ve 4 ilden tiyatro gruplarının sahnesiyle tiyatro etkinliği gerçekleştirilecek

Başkana göre sanattan uzak kalan bir toplum olmamalı

"Şehre Tiyatro Hayat Verecek" sloganıyla düzenlenen Canik Tiyatro Festivali Başkan Osman Genç’in açılış konuşmasıyla startı verildi Canik ilçesinin her noktasında kurulan kültür sanat merkezleriyle öncü konumda bulunduklarını ifade eden Genç, sanattan uzak toplumun düşünülmemesi gerektiğini vurgularken festivalin tadının çıkarılmasının gerektiğini belirtti.

Tiyatro Okulu'nu kuran ilk belediyeyiz

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ‘’ Ancak en büyük yatırımımızın eğitim, kültür ve sanata olduğunu söyleyebilirim. Bu manada Tiyatro Okulu'nu kuran ilk belediyeyiz. Bununla da onur duyuyoruz. Tiyatro, gösteri ve vakit geçirme aracı değildir. Tiyatro, eğitici bir sanat dalıdır. Bu nedenle bu festivali çok önemsiyoruz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.