banner388

Canik yüzde 72 il destek verdi

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik ilçesinin referandum oylamasında yüzde 72’lik oy oranı ile Türkiye’nin hedeflerine destek verdiğini ifade etti

Canik yüzde 72 il destek verdi

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik ilçesinin referandum oylamasında yüzde 72’lik oy oranı ile Türkiye’nin hedeflerine destek verdiğini ifade etti

24 Nisan 2017 Pazartesi 16:54
Canik yüzde 72 il destek verdi

Samsun Haber - Canik Belediyesi olarak sorunlara her zaman çözümcü yaklaştıklarını vurgulayan Osman Genç,’’ Artık Yeni Türkiye vardır. Yeni Türkiye'de istikrar, güven olacak. Bizler de Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini gerçekleştirmek için hemşehrilerimizle omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz “dedi.

''% 72 Evet oyu ile Canik olarak ülkemizin 2023, 2053, 2071 hedeflerine destek verdik”

Osman Genç, referandum ardından yeni bir dönemin başladığını ifade ederek, ”İlk defa sivil siyaset eliyle yönetim sisteminin değiştirildiği 16 Nisan tüm Türkiye'nin zaferidir. Halk oylamasının kazananı Türkiye'dir, Türk Milletidir. Hemşehrilerimiz ilçemiz Canik’te, teşkilatımızla birlikte yaptığımız çalışmaların, harcadığımız emeklerin karşılığını verdi. % 72 Evet oyu ile Canik olarak ülkemizin 2023, 2053, 2071 hedeflerine destek verdik” dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç  konuşmasının devamında ” Referandum süreci boyunca gerek teşkilatımızla, gerekse işçisinden, memuruna tüm belediye çalışanlarımızla bir olduk, beraber olduk. Bu süreçte belediyemizin yapmış olduğu projelerin açılışlarını gerçekleştirdik, vatandaşlarımızla bir araya geldik. Canik’te % 72 oy oranını yakalamamızda emeği olan Başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz, işçimiz, memurumuz tüm Canik Belediyesi ailemize de ayrıca teşekkür ediyorum “ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.