banner388
banner390
banner410
banner408

Canik Kent Konseyinden Örnek Projeler

Yürütme Kurulu Toplantısını gerçekleştiren Canik Kent Konseyi tarafından her kesime yönelik hazırlanan projeler, diğer kurumlara ve STK’lara örnek oluyor.

banner269

Canik Kent Konseyinden Örnek Projeler

Yürütme Kurulu Toplantısını gerçekleştiren Canik Kent Konseyi tarafından her kesime yönelik hazırlanan projeler, diğer kurumlara ve STK’lara örnek oluyor.

13 Ocak 2017 Cuma 18:04
Canik Kent Konseyinden Örnek Projeler

Canik Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı, konsey ofisinde yapıldı. Konsey Başkanı Prof. Dr. Mahmut Aydın başkanlığında gerçekleşen ve Genel Sekreter Reşat Kılınçarslan’ın yanı sıra kurul üyelerinin de yer aldığı toplantıda, hayata geçirilmesi planlanan projeler görüşüldü. Toplantıda, gençlerden yabancı misafirlere, Romanlardan yaşlılara kadar her kesime hitap eden projelerin detayları konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.

HERKESE YÖNELİK PROJELER
Projeler hakkında bilgi veren Canik Kent Konseyi Genel Sekreteri Reşat Kılınçarslan, “Ülkelerindeki savaşlar nedeniyle Samsun’a gelen yabancı misafirin uyumu ile ilgili bir proje hazırlıyoruz. Yine eğitime ara vermiş Roman gençlerin liseyi dışarıdan bitirmeleri için projemiz var. Aynı zamanda Roman vatandaşlara yönelik Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl ve İlçe Müdürlükleri, İŞKUR, OMÜ Ziraat Fakültesi, TKDK destekli meslek edindirme kursları, gençler için girişimcilik ve meslek kursları, öğretmenler için uygulamalı öğretim yöntemleri semineri, yaşlılar için Çınarların Gölgesinde-Dede ve Ninelere Torun Eğitimi, Öğretmen Akademisi Projesinin yanı sıra Canik bölgesinde sağlıklı, hijyenik, beslenme, spor ve sağlıklı yaşam projelerimizi inşallah bu yıl hayata geçireceğiz” dedi.

PROJELER ÖRNEK ALINIYOR
Her kesime yönelik projelerinin olduğunu dile getiren Genel Sekreter Kılınçarslan, “Gençlerden kadınlara, engellilerden yaşlılara kadar özellikle dezavantajlı kesimler başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerine hitap eden projeler üretiyoruz. Bu yıl Dede ve Ninelere Torun Eğitimine devam ediyoruz. Kayıtlarımız devam ediyor. Özellikle bu eğitimde ev kazaları ile ilkyardım daha da öne çıkacak. Her biri alanında örnek olan projelerimiz, farkındalık da oluşturuyor. Canik Kent Konseyi olarak hazırlayıp, hayata geçirdiğimiz projelerin örnek alınması bizleri mutlu ediyor. Projelerimizin hayata geçirilmesinde destek veren kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.