banner388

Büyükşehir’e plaket

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) CEO’su İsmail Bulut’tan Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulundu

Büyükşehir’e plaket

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) CEO’su İsmail Bulut’tan Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulundu

24 Nisan 2017 Pazartesi 15:46
Büyükşehir’e plaket

Samsun Haber - Beton yol uygulamalarını başarıyla yerine getiren Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne plaket takdim edildi.

Beton yolun Türkiye’de kullanımı giderek artması bu alanda yapılan yatırımlarında başarılı olmasının önemini ortaya koyarken konuyla ilgili Samsun’da bir sempozyum düzenlendi. Sempozyumda görüşülecek konular arasında beton yol uygulamalarının önemi, beton yol bariyerlerinin önemi ve uygulama problemleri ve çözüm önerileri yer alıyor. Samsun,Tekirdağ, Denizli gibi illerde yapılan beton yol uygulamaları anlatılacak.

30 Mart 2014 yılında beton yol uygulamalarına başlayan Samsun Büyükşehir Belediyesi şu ana kadar 750 kilometre beton yol inşasında bulundu. Beton kaplamalı yolları Avrupa 100 yıl önce kullanmaya başlarken Samsun’da 2 yıl önce kullanıma koyuldu. Avantajları arasında ulaşım konforu, bakım maliyeti, malzeme, uzun ömürlü oluşu yer alıyor. Bu anlamda öncü olan Samsun Büyükşehir Belediyesi başka belediyelere de çalışmalarıyla öncü olduğu söylendi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.