banner388

Bursa'da Samsun Günleri Etkinliği Düzenlenecek

Bursa'da 4-8 Mayıs Tarihlerinde, SAMDEF Tarafından 'Bursa Samsun Günleri' Düzenlenecek

Bursa'da Samsun Günleri Etkinliği Düzenlenecek

Bursa'da 4-8 Mayıs Tarihlerinde, SAMDEF Tarafından 'Bursa Samsun Günleri' Düzenlenecek

03 Mayıs 2016 Salı 16:57
Bursa'da Samsun Günleri Etkinliği Düzenlenecek
UÇAK SEFERLERİ OLDUKÇA SEVİNDİRİCİ

Bursa Samsun Dernekleri Federasyonunca (SAMDEF) 4-8 Mayıs tarihlerinde Bursa’da 'Bursa Samsun Günleri' düzenlenecek. SAMDEF Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Otruş, düzenlediği basın toplantısında, Samsun'un İstiklal Savaşı'nın başladığı önemli bir şehir olduğunu ifade etti.  Fuar, kongre ve turizm alanında valilik, büyükşehir belediyesi ve ticaret odalarının ortaklığıyla altyapı oluşturmaya çalıştıklarını belirten Otruş, "Samsun Havalimanı, Türk Hava Yolları ve özel hava yolları şirketlerinin iç hat uçuşlarıyla büyük bir canlılık içindedir. Memnuniyetle belirtmeliyim ki haftanın iki günü Bursa-Samsun seferleri yapılmaktadır ve doluluk oranı çok yüksektir" dedi.

ÇOK YÖNLÜ BİR ETKİNLİK OLACAK

Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki (AKKM) etkinliğin yarın halkın ziyaretine açılacağını belirten Otruş, "Samsun'da görmek istediklerini vatandaşımız bu etkinliğimizde görecek. Yöresel halk oyunlarından damak tatlarına kadar birçok çeşitlilik olacak. Resmi açılış 6 Mayıs Cuma günü yapılacak" dedi.

OTRUŞ, VATANDAŞLARA KEŞKEK İKRAM ETTİ

Başkan Otruş, Kent Meydanı'nda kurulan stant ile vatandaşlara Samsun'un damak tadı olan keşkek ikramında bulundu.
 
Son Güncelleme: 03.05.2016 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.