banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Yılmaz'dan OMÜ'lülere Müjde

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) 2016-2017 akademik yılı açılışında konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 2 yıl içinde tramvayın OMÜ'ye çıkacağını müjdeledi.

banner269

Başkan Yılmaz'dan OMÜ'lülere Müjde

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) 2016-2017 akademik yılı açılışında konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 2 yıl içinde tramvayın OMÜ'ye çıkacağını müjdeledi.

14 Ekim 2016 Cuma 15:11
Başkan Yılmaz'dan OMÜ'lülere Müjde

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) 2016-2017 akademik yılı açılışı, OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Kültür ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, MHP Grup Başkan Vekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ünsal Ağaoğlu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, MHP İl Başkanı Taner Tekin, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

'15 Temmuz darbe girişiminde insanların bu ülke için canlarını nasıl tankların silahların önüne attığını gördükten sonra bizim artık buralarda durup ‘az maaş alıyoruz, şarlarımız kötü’ gibi mazeret üreterek bize yüklenmiş olan görevlerden kaçamayız' diyen OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, konuşmasını şöyle sürdürdü: " Buralara gelene kadar çok zorluklar çeksek de mazeretimiz olamaz, çünkü biz insana değer veren, liyakata önem veren bir anlayışla yola çıktık öyle de  ilerleyeceğiz. Öğrencisiyle, akademisyeniyle hep birlikte çalışıp en iyisini yapmak için uğraşacağız."

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise, "OMÜ, 62 bin insanın gittiği çok büyük bir  üniversite. Üniversitemizle her zaman gurur duydum, duyacağım ve bu şehirde duyacak. 1980'li  yıllarda kara yollarında çalıştığım sırada köprülü kavşak ve yolu yapmak bize nasip olmuştu ve şimdi de tramvayı buraya çıkarmak için çalışıyoruz. Proje hazırlıklarımızı tamamlanmakta, önümüzdeki 2 yıl içerisinde tramvay buraya çıkartacak. Tramvay, sadece tıp fakültesine çıkmakla kalmayıp, yurtları da kapsayacak aşağı yukarı 4 kilometrelik çift hatlı bir güzergah şeklinde olacak. ​" diye konuştu.
Açılış sonrası Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kantinde sıraya girerek yemek alıp, öğrencilerle birlikte yemek yedi. 




 

Son Güncelleme: 14.10.2016 15:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.