banner388

Başkan Tok'tan Müdürlere Tavsiyeler

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, bir araya geldiği daire müdürlerine tavsiyelerde bulundu.

Başkan Tok'tan Müdürlere Tavsiyeler

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, bir araya geldiği daire müdürlerine tavsiyelerde bulundu.

28 Kasım 2016 Pazartesi 16:39
Başkan Tok'tan Müdürlere Tavsiyeler

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Sosyal Tesisi konferans salonunda bir araya geldiği daire müdürlerine 2016 yılına ait değerlendirmelerde bulundu ve 2017 yılına ait planlamalarla ilgili brifing verdi.

Başkan Tok, müdürlere önemli tavsiyelerde bulunup, ekip ruhuna dikkat çekerek yapılan işten heyecan duymanın, hizmetlerde kendi emeğinizin ve katkınızın bilinciyle çok daha başarılı işlere imza atılacağını belirterek,“Öncelikli hedefimiz, insana hizmet ederek, gönlünü hoş tutmaktır. Bizim derdimiz, gayemiz, var gücümüzle, vatandaşımıza hizmet etmek hizmet, sevdamız millettir. İlçemizi daha yaşanabilir, daha modern bir hale getirmek en büyük amacımızdır. 2016 yılı İlkadım için çok önemli bir hizmet yılıdır. Yerel seçimler öncesi, halkımıza AK Parti belediyecilik anlayışını İlkadım'da hakim kılacağımızı söylemiştik ve elhamdülillah, 30 Mart 2014'te halkımızın bizlere verdiği emaneti boşa çıkarmadık. Yerel seçimler sonrasında 'iş bilenin, kılıç kuşananın' diyerek hemen harekete geçtik. AK Parti belediyecilik anlayışından uzak, hizmete susamış ilçemizi hizmetlerimiz ve yatırımlarımızla yeniden tanıştıracağımız konusunda söz vermiştik ve bu sözleri yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Gönüllere dokunan, insana değer veren belediyecilik anlayışımızla toplumumuzun her kesimine yönelik hizmet ve projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz.” dedi.

Toplantı sonrası Başkan Erdoğan Tok, birim müdürlerine Derebahçe Sosyal Tesisini dolaştırıp, bilgi verdi.

Son Güncelleme: 30.11.2016 11:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.