banner388
banner390
banner410
banner408

Başkan Togar: ‘’Tekkeköy Samsun’un Sanayisinde Önemli Bir Yer’’

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, kent protokolünden birkaç ismi yeni hizmet binasında ağırladı

banner269

Başkan Togar: ‘’Tekkeköy Samsun’un Sanayisinde Önemli Bir Yer’’

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, kent protokolünden birkaç ismi yeni hizmet binasında ağırladı

15 Şubat 2017 Çarşamba 14:08
Başkan Togar: ‘’Tekkeköy Samsun’un Sanayisinde Önemli Bir Yer’’

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, kent protokolünden birkaç ismi yeni hizmet binasında ağırladı. Misafirleri arasında Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Meclis Başkanı Aydın Özvatan, yönetim kurulu üyeleri ve Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Ümit Yayla vardı.

Samsun ticaretinde Tekkeköy önemli bir merkez

Başkan Togar, Tekkeköy ilçesinin Samsun’un ticaretinde önemli bir merkez olduğunu söyledi. Tekkeköy ilçesinde bulunan sanayi kollarına dikkat çeken Hasan Togar, buradaki akışın kent genelinde önemli bir rol oynadığını belirtti.

Buradaki organize tesislerin kente hareketlilik getirdiği ifade edildi

İlçede yer alan organize tesisler hakkında değerlendirme de bulunan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, bu tesislerin kent genelinde yarattığı hareketliliğe değindi. Başkan Togar, ‘’Bu sanayi siteleri içerisinde ve çevresinde dev sanayi tesisleri bulunmaktadır. Bu sanayi siteleri ve dev tesislerde binlerce insan istihdam edilmektedir. Yine bu tesislerde üretilen malzemeler iç ve dış ticaret ile dünyanın dört bir yanına satılmaktadır. Tekkeköy, Samsun ve bölgenin en önemli sanayi, ticaret ve istihdam merkezi konumunda.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Salih Zeki Murzioğlu ve yönetim kurulu bu sanayi tesislerinin her yönden desteklenmesi ve daha da büyüyerek geniş alanlara açılabilmesi konusunda üzerine düşenleri yerine getiriyor. Bugün burada ilçemizdeki sanayi siteleri ve üretim yapan sanayi tesisleri hakkında karşılıklı bilgi alış verişinde bulunduk” şeklinde konuştu.

İlçe başkanı Hasan Togar, Tekkeköy’ü Samsun’un ticaretinde büyük paya sahip olduğunu söylerken Tekkeköy ilçesini  kentin ticari anlamında ki kalbi olarak nitelendirdi.

Anahtar Kelimeler:
TekkeköyHasan Togar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.