banner388

Başkan Togar Sorunları Yerinde İnceliyor

Her hafta yaptığı mahalle gezileriyle vatandaşlarla bir araya gelen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, istek ve sorunları yerinden inceliyor.

Başkan Togar Sorunları Yerinde İnceliyor

Her hafta yaptığı mahalle gezileriyle vatandaşlarla bir araya gelen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, istek ve sorunları yerinden inceliyor.

06 Aralık 2016 Salı 17:40
Başkan Togar Sorunları Yerinde İnceliyor

Mahalle ziyaretleriyle vatandaşların istek ve sorunlarını dinlediklerini belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “İlçemizde bulunan 62 mahallenin sakinleriyle bir araya gelerek, vatandaşlarımızın sorun ve isteklerini birinci ağızdan dinleme fırsatı buluyor, çözüme kavuşturuyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler kapsamında hem vatandaşlarımızı yönetime ortak ediyoruz hem de beraber ortak akıl çerçevesinde yönetmeyi sürdürüyoruz. İlçemizde hizmete sunulacak projelerde vatandaşlarımızın da fikir, görüş ve isteklerini dinlemek açısından her hafta farklı bir mahallemize konuk olmaya devam ediyoruz. Gezide birlikte olduğum ilçe Başkanımız Yusuf Güngör, ilçe teşkilatımız, meclis üyelerimiz ile beraber mahalle sakinlerimizin söylediklerini dikkatle dinliyor, çözüme kavuşturmak için çalışmalarımızı yapıyoruz. Ayrıca bizi misafir eden mahalle sakinlerimiz ile beraber Belediyemizce hayata geçirilen hizmetler, projeler ve çalışmalar hakkında bilgiler içeren sinevizyonu izleyerek yapılan hizmetler hakkında vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz. Her çalışmamızda, her projemizde ve hizmetlerimizde çıkış noktamız bizlerin her koşulda arkasında duran ve gücümüze güç katan vatandaşlarımızdır. Biz de bu sorumluluk dahilinde hareket ederek Tekkeköy’ümüzün ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini en üst seviyelere çıkarabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 11.12.2016 23:30
Anahtar Kelimeler:
TekkeköyProje
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.