banner388

Başkan Taşçı Müjdeyi Verdi

Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Atakum Ek Hizmet Binası için geri sayımda olan Atakumlulara müjdeli haberi Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı verdi.

Başkan Taşçı Müjdeyi Verdi

Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Atakum Ek Hizmet Binası için geri sayımda olan Atakumlulara müjdeli haberi Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı verdi.

24 Kasım 2016 Perşembe 14:31
Başkan Taşçı Müjdeyi Verdi

Samsun’un en gözde ilçelerinden biri olan Atakum’a devlet hastanesi açılabilmesi için yoğun çaba sarf eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, inşaat alanındaki son incelemeleri gerçekleştirdi. Geçtiğimiz yıl protokolleri yapılan ve gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde ilçeye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum Ek Hizmet Binası yapılması kararlaştırıldı. Yapılacak olan hastanenin inşaat alanında Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Süleyman Sırrı Kılıç ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fatih Özkan, inceleme gerçekleştirdiler. 15 Aralık 2016 günü gerçekleştirilecek olan dönüşüm ihalesi sonrası hastanenin 8 ay sonra hizmete girmesi bekleniyor.
 
'DEVLETİN SAĞLIK HİZMETLERİ, ATAKUM'A GELİYOR'
 
İlçeye kazandırılacak olan hastanenin sevincini ve gururu içerisinde olduklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "İlçemizde devlet hastanesi olmamasının ciddi eksikliği içerisinde bir arayış içerisine girdik. Bu bağlamda belediyemizin mülkiyetindeki değeri 15 Milyon TL olan arsayı Sağlık Bakanlığımıza ücretsiz olarak tahsis ettik. İlk iki katında polikiniklerin yer alacağı hizmet binasında diğer katlarda uzman doktorlar ile ağız ve diş sağlığı üniteleri yer alacak. Üst katlarda ayrıca yedi ve sekizinci katlarda Kanser Tarama Merkezi (KETEM) bulunacak. 112 Acil Servis hizmetinin de yer alacağı hastaneden Atakum sakinleri faydalanabilecek" dedi.

 'GERİ SAYIM BAŞLADI'
 
Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum Ek Hizmet Binası’nın yapılacak ihale sonrası 8 ay sonra hizmete gireceğini ifade eden Başkan Taşçı, "Yaşanan bu gelişme ilçemiz adına çok sevindiricidir. Atakum halkımıza söz vermiştik. Bu sözü yerine getirmek oldukça önemliydi. Gerekli son incelemeleri gerçekleştirdik. 15 Aralık 2016 günü dönüşüm ihalesi yapılacak ve yaklaşık 8 ay sonra Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum Ek Hizmet Binasının hizmet vermeye başlaması bekleniyor. Sağlık Bakanlığı ve Samsun Valisi İbrahim Şahin başta olmak üzere emek veren herkese teşekkür ediyoruz. Atakum’a hayırlı olsun" şeklinde konuştu.
 
Atakum’un böyle bir yatırımı hak ettiğini kaydeden Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Süleyman Sırrı Kılıç, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı bu sağlık yatırımının ilçeye kazandırılması için göstermiş olduğu mücadeleden dolayı tebrik etti.
 

Son Güncelleme: 26.11.2016 10:56
Anahtar Kelimeler:
AtakumSamsunHastane
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.