banner388
banner390
banner410
banner408

Bakan Kılıç: “Kılıçdaroğlu, Sen Uzaydan mı Geldin?”

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 14 yılda Türkiye’yi yönetirken karşılaştıkları zorluklardan bahsederek, bunların unutulduğunu belirtti. Bakan Kılıç, “Onun için ben Kılıçdaroğlu’na diyorum ki, ‘Sen uzaydan mı geldin?’” dedi.

banner269

Bakan Kılıç: “Kılıçdaroğlu, Sen Uzaydan mı Geldin?”

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 14 yılda Türkiye’yi yönetirken karşılaştıkları zorluklardan bahsederek, bunların unutulduğunu belirtti. Bakan Kılıç, “Onun için ben Kılıçdaroğlu’na diyorum ki, ‘Sen uzaydan mı geldin?’” dedi.

30 Mart 2017 Perşembe 13:45
Bakan Kılıç: “Kılıçdaroğlu, Sen Uzaydan mı Geldin?”

Samsun HaberGençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Atakum ilçesinde 19 Mayıs Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatife Dernek üyeleri ve esnaflarla kahvaltıda bir araya geldi.

KILIÇDAROĞLU SEN UZAYDAN MI GELDİN?

Bakan Kılıç konuşmasında 16 Nisan’da yapılacak referandum için destek isterken, Kılıçdaroğlu’nun da gizli bir evetçi olduğunu söyledi. Bakan Kılıç, “Öyle ilginç şeyler konuşuluyor ki, öyle ilginç şeyler yapılıyor ki, bizim bugüne kadar 14 yıldır bu ülkeyi yönetirken karşılaştığımız zorlukları Kılıçdaroğlu herhalde unuttu. Geçen gün dedim, herhalde uzaydan geldi. Diyor ki, ‘neden bu sistemi değiştirmek için bu kadar yoğun bir çaba sarf ediyorsunuz. 14-15 yıldır size dokunan mı oldu?’ diyor. Kılıçdaroğlu, senin nerede yaşadığını bilmiyorum ama biz Türkiye’de yaşıyoruz. 2002 yılında AK Parti iktidar oldu. Nasıl iktidar olduğunu hatırlıyor musunuz? O dönemlerde Yüzde 50’ye yakın oy almış AK Partiye kapatma davaları açıldı. Cumhurbaşkanı seçimlerinde 367 şartı koydular. Oraya gelene kadar akademisyenleri, aydınları, okumuşları ‘ordu göreve’ pankartlarıyla yürüttüler. Danıştay saldırılarını da hükümete mal etmeye kalktılar. Sonra ‘411 el kaosa kalktı’ manşeti attılar. Şimdi o manşeti atanlar ne yazıyor, ‘Türkiye Cumhuriyeti’nin 12’inci seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ diye yazıyor. Bunların hepsini unutuyoruz. Onun için ben Kılıçdaroğlu’na diyorum ki, ‘sen uzaydan mı geldin?’” dedi.

“O PARKARTIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Geçtiğimiz hafta İsviçre’de Cumhurbaşkanına yönelik açılan pankarta tepki gösteren Bakan Kılıç, “Avrupa’da geçen hafta İsviçre’de bir pankart açıldı. Cumhurbaşkanımızın resmi, yanına da bir silah koymuşlar. İngilizce de ‘Erdoğan’ı Öldür’ yazıyor. Bu nasıl aymazlıktır. Bu nasıl bir terör seviciliğidir. Bu nasıl uluslararası tüm insan hakları ihlalidir. Çıtları çıkmadı. Sonra biz tepkileri koyduk da savcıları soruşturma başlatmış. Savcı efendi soruşturmanı takip ediyoruz. Bakalım sonunda ne olacak. Bunu da gelir de insan haklarına, fikir hürriyetine bağlarsanız, size yazıklar olsun. Teröre destek vermiş olursunuz. Ayrılıkçılığın, şiddete destek vermenin ne zamandan beri fikir özgürlüğü olduğunu dile getiriyorsunuz. Bunu yapan teröristtir. Bunu yapan dernek terör derneğidir. Bunlar artık şirazeyi kaçırdı” diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU GİZLİ EVETÇİ

Kılıçdaroğlu’nun gizli evetçi olduğunu belirten Bakan Kılıç, “Kılıçdaroğlu o kadar çok enteresan şeyler anlatıyor ki, dolayısıyla o iş olacak. İstanbul’da 2010 yılında oy kullanamadı. Yürüyen merdivene de tersten bindi. Rekora gidiyor. 8’inci yenilgisini alacak” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.