banner388
banner390
banner410
banner408

Bakan Kılıç: 'İhanet edenlere acıyacak halimiz yok'

Dün gerçekleşen temel atma töreninde konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, FETÖ operasyonlarıyla ilgili olarak " Kusura bakmayın ihanet edenlere acıyacak halimiz yok" dedi.

banner269

Bakan Kılıç: 'İhanet edenlere acıyacak halimiz yok'

Dün gerçekleşen temel atma töreninde konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, FETÖ operasyonlarıyla ilgili olarak " Kusura bakmayın ihanet edenlere acıyacak halimiz yok" dedi.

26 Kasım 2016 Cumartesi 11:10
Bakan Kılıç: 'İhanet edenlere acıyacak halimiz yok'

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun’un Tekkeköy Kavşağı ile Örnek Sanayi Sitesi arasındaki 3.240 kilometrelik viyadük köprüsünün temelini attılar. 

Samsun-Çarşamba Devlet Yolu Farklı Seviyeli Kavşak Köprüsünün temel atma törenine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın yanı sıra Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Müsteşar Yardımcısı Hasan Özaba, Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal, DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak, TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın, Deniz ve İç Sular Düzenleme Genel Müdürü Hızırreis Deniz, EKA Genel Müdür Yardımcısı Nesrin Erdoğan, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ülkeye ihanet etme yarışı içerisinde olan terör örgütlerine karşı, onlara inat bu temel atmaları, çalışmaları ve yatırımları yaptıklarını belirterek, "Çünkü onların amacı yatırımlar yapılmasın, Türkiye 2023, 2051 ve 2071 hedeflerine ilerlemeyesin. Buna müsaade etmeyeceğiz, ne yaparlarsa yapsınlar, yüreğimizdeki acıyı hissediyoruz ve o acıyı tutunup, işlerimizi yapacağız. Onlara bizi olumsuz etkilemelerine izin vermeyecek, durdurulmak istenen bu yatırımlar sonuna kadar devam edecektir. 15 Temmuz gecesi Türkiye Cumhuriyeti devletine ihanet edenlerin, o hain terör şebekesinin FETÖ terör şebekesine karşı, PKK’sına karşı, DAEŞ’ine karşı, El Nusra’sına karşı, hepsine karşı mücadele ediyoruz ve bu mücadeleden de geri adım atmayacağız, bu yola canımızı koyduk. Cumhurbaşkanımızın, başkomutanımızın koymuş olduğu hedefler doğrultusunda yürüyüp, koşacağız. Bugün bizi anlamayıp, eleştirenler yarın anlayacaklar. Bu devletinin imkanlarıyla, silahlı kuvvetlerin içerisine sızan ve orada milletine, devletine bağlı olan askerimizin arasına sızmaya çalışıp da ihanet edenlere kusura bakmayın da acıyacak halimiz yok. Onlarla işbirliği içerisine girenler de acıyacak değiliz, herkes görevinin başındadır.  Adalet terazisi ortadadır ve bizi anlamayan bazı yabancı ülkeler zamanı gelince bizi anlayacaklardır. Eğer milletimizin huzuru söz konusu ise, biz ancak ve ancak milletimizden talimat alırız.” dedi.

Son Güncelleme: 27.11.2016 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.