banner388

Bafralı Genç Polise Zor Anlar Yaşattı

Samsun Bafra’da kamyonetin altında baygın olarak bulunan genç polisi çileden çıkardı.

Bafralı Genç Polise Zor Anlar Yaşattı

Samsun Bafra’da kamyonetin altında baygın olarak bulunan genç polisi çileden çıkardı.

22 Ekim 2016 Cumartesi 15:34
Bafralı Genç Polise Zor Anlar Yaşattı

Alınan bilgiye göre, Büyükcami Mahallesi Büyük Park önünde park edilmiş bir kamyonetin altında yatan bir kişi fark eden mahalle sakinleri, durumu polise ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Duruma tanıklık eden vatandaşlardan biri kendisinin doktor olduğunu söyledi ve yerde yatan 27 yaşındaki M.S.’ye müdahalede bulundu. Gencin uyuşturucu madde etkisinde olabileceğini ileri süren bir kişi, bir an önce hastaneye götürülmesi gerektiğini belirtti. 
Bir süre sonra kendine gelmeye başlayan M.S., olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalede bulunmasını engelledi ve güçlükle de olsa hastaneye gitmek istemediğini belirtti. Gencin sağlığından endişe eden polis ekipleri gencin üzerinde bulunan telefonla şahsın ailesine haber verdi. Polise de güçlük çıkartan genç daha sonra ifadesi alınmak üzere asayiş büroya götürdü.
 

Son Güncelleme: 22.10.2016 15:55
Anahtar Kelimeler:
PolisKamyonetAcil
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.