banner388

Bafra’da Tapular Dağıtıldı

Bafra Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, yapılan düzenlemeler sonunda hak sahiplerine tapu dağıtımı gerçekleştirdi.

Bafra’da Tapular Dağıtıldı

Bafra Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, yapılan düzenlemeler sonunda hak sahiplerine tapu dağıtımı gerçekleştirdi.

22 Mart 2017 Çarşamba 17:48
Bafra’da Tapular Dağıtıldı

Samsun Haber -  Kadastro parsellerinin imar parseline dönüştürülme işlemi tamamlandı. Kale mahallesinde inşaata uygun parsellerin oluşturulma çalışmaları bitirildi ve hak sahiplerine tapular dağıtıldı.

Kadastro parsellerinde inşaatı yapılacak müstakil parsellere dönüştürme çalışmalarında şehrin hava almasını sağlayacak, hayat standartlarını yükseltecek oluşumlar hedefleniyor

Zihni Şahin, problemli olan bir çok alandaki sorunların çözüldüğünü belirtti

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Baframıza da göreve geldiğimiz günden beri problemli, itilaflı, bazen mahkemelerin bozduğu birçok alan vardı. Arkadaşlarımızın çalışmalarıyla ihtilaflı olan yerlerin problemleri büyük ölçüde çözüldü. Mahkemelerin bozduğu yerler var oralarda da çalışmalarımız devam ediyor.

Önemli olan bu problemlerin tamamlanarak hak sahiplerinin ortaya çıkması ve oralarda inşaat yapmaya kalktığı zaman belediyeye gelerek rahat bir şekilde ruhsatı ve işlemleri yapılabilecek. Bu işlemlerin yapılmadığı yerlerde ise hiç kimsenin bir şey yapma şansı yok. Bizim de yapma şansımız yok. Yapılan düzenleme ile tapularını alanlara hayırlı uğurlu olsun” dedi

Anahtar Kelimeler:
BafraZihni şahinTapu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.