banner388

Bafra TSO Ziyareti Tamamlandı

Samsun’un Bafra TSO’ya akreditasyon geliştirme ziyaretleri yapıldı.

Bafra TSO Ziyareti Tamamlandı

Samsun’un Bafra TSO’ya akreditasyon geliştirme ziyaretleri yapıldı.

23 Ağustos 2016 Salı 17:49
Bafra TSO Ziyareti Tamamlandı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası akreditasyon sürecini gözlemleyebilmek amacı ile yapılmış olan geliştirme ziyaretini Türk Loydu Vakfının Yönetim Sistemleri Baş Tetkikçisi olan Ali Topal gerçekleştirdi. Yönetim Sistemlerinin Baş Tetkikçisi olan Ali Topal, Bafra TSO’nun yürüttüğü sistemin çok başarılı olduğunu, sadece denetim için hazırlık yapılmadığı, iyi bir sistemlerinin olduğu ve sürekli olarak iyileşme yapıldığını gözlemlediklerini belirtti.

Gözetim esnasında ziyaret yapan Bafra’nın TSO Başkanı Göksel Başar, “Bafra TSO olarak üyelere en iyi hizmeti yapabilmek için akreditasyon çalışmasına önem verdik. Akreditasyon süreciyle ilgili bütün desteği üst yönetim olarak vermekle beraber bu süreci iyileştirip, geliştirmek için faaliyetlere devam ediyoruz. Akreditasyon sisteminin Türkiye genelinde oda/borsaların performanslarının standartlarını daha fazla yükseltmek ve iş dünyasına daha fazla etkili hizmet verilmesini sağlamak amacı ile geliştirilmiş bir sistemdir. Bafra TSO olarak 2008 senesinde TOBB Akredite Oda sistemine dahil olmuştur” dedi.
 

Son Güncelleme: 23.08.2016 18:14
Anahtar Kelimeler:
BafraZiyaretTso
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.