banner388
banner390
banner410
banner408

Bafra'da Polis İşi Sıkı Tuttu

Samsun’un Bafra ilçesinde emniyet güçleri tarafından öğrencilere yönelikl asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

banner269

Bafra'da Polis İşi Sıkı Tuttu

Samsun’un Bafra ilçesinde emniyet güçleri tarafından öğrencilere yönelikl asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

29 Mart 2017 Çarşamba 16:15
Bafra'da Polis İşi Sıkı Tuttu

Samsun Haber - Samsun’un Bafra ilçesinde öğrencilerin güvenliği için parklar, okul önleri ve internet kafelerde İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro, Çocuk Büro amirliği ve Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından uygulama yapıldı. Okulların önünde ve çevresinde bekleyen şahıslara ekipler kimlik kontrolü yaptı. Okul etrafında bulunan internet kafe ve parklarda da uygulamalar yapan ekipler herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadı.

Yapılan uygulama hakkında açıklama yapan Asayiş Büro Amiri Komiser Murat Yüksek öğrencilere uyarılarda bulunarak, "Burada okulla ilişiği olmayan tanımadığınız şahıslar gelebilir. Size, içerisinde uyuşturucu olduğunu düşündüğünüz herhangi bir şey verebilir veya satışını yapabilir. Hepiniz uyuşturucunun zararlarını biliyorsunuz. Burada bu tür şahıslarla karşılaşırsanız, şahısların eşkallerini mutlaka alın ve hiç çekinmeden 155’i arayarak bize bildirin" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.