banner388

Atakum’da 10. Köy konağı projesi

Atakum Belediyesi köy konakları projesindeki atılımlarına devam ediyor.

Atakum’da 10. Köy konağı projesi

Atakum Belediyesi köy konakları projesindeki atılımlarına devam ediyor.

27 Nisan 2017 Perşembe 17:11
Atakum’da 10. Köy konağı projesi

Samsun Haber - Köy konakları projesi kapsamında çalışmalarına devam eden Atakum Belediyesi, 1. Köy konağı projesini Atakum sınırları içerisinde yer alan Balaç mevkisinde hayata geçirmek için ilk adımı attı.

Balaç Mahallemize, çok güzel bir Köy Konağı kazandıracağız

Eskiden köy olarak geçen sonradan mahalle statüsüne dönüşen yerlerin güzelleştirilip geliştirilmesi çerçevesinde çalışmalarını devam ettiren Atakum Belediyesi, köy konakları projeleriyle de vatandaşa hizmet götürmeye devam ediyor. Başkan İshak Taşçı, ‘’hizmet eşitsizliğine son verilmesi noktasında ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Örnek Köy projesi ile başladığımız bu çalışmalarımızı, kapsamlı yol yapım çalışmaları ile sürdürüyoruz. Köy Konakları projemiz de bu doğrultuda ortaya çıktı. 


Daha önce bir çok mahallemizde yapımını tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz Köy Konakları projemizi, şimdi de Balaç Mahallemize kazandıracağız. Balaç Mahallesi Muhtarı Selami Açıkgöz ile Köy Konağı yapacağımız binada incelemelerimizi yaptık. Önümüzdeki günlerde çalışmalarına başlayıp, en kısa sürede Balaç Mahallemize, çok güzel bir Köy Konağı kazandıracağız" dedi.

Köy konakları projesinin vatandaşların bir araya getirilmesindeki öneme değindi

Yapılacak olan köy konağı projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, köy konaklarını örf ve adetlerin yaşatıldığı, kültürel değerlerin ön plana çıkarıldığı ve gelecek nesillere aktarılması hususunda önem arz ettiğini belirtti. 

Köy konakları aracılığıyla vatandaşların bir araya gelebileceğini söyleyen Taşçı, ‘’kursların gerçekleştirilebileceği bir eğitim alanı, cenaze, nişan, düğün gibi bir araya gelinen anlar için bir buluşma alanı kazandırıyoruz. Ayrıca sağlık taramaları, bilgilendirme çalışmalarının yapılabileceği bir tesis olarak da hizmet veren Köy Konaklarını, köy statüsünden mahalle statüsüne geçen tüm yeni mahallelerimize kazandıracağız’’ dedi


 

Son Güncelleme: 27.04.2017 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
atakum 2017-04-28 08:20:36

10.köy konağı yapılıyormuş ne işe yarar bilinmez.Atakum un en nezih mahallelerinden yeni mahalle 3302.sok çamur içinde yaşıyoruz köy gibi.Her yere yol yapıldı deniyor 2 senedir ne yol yapıldı nede kaldırım.Yağmurlu havada evden çıkmak istemiyoruz dizimize kadar çamur oluyoruz

Avatar
hayri sever 2017-04-28 14:08:46

çok lazımdı köy konağı zaten daha faydalı ve yararlı işlerle ilgilenin lütfen !! nereye yatırım yapacağınızı şaşırdınız