banner388
banner390
banner410
banner408

Atakum'dan Nusaybin'e Moral Kolileri

Mardin’in Nusaybin İlçesinde Görev Yapan Samsunlu Ve Atakumlu Güvenlik Güçlerine Destek Olmak İsteyen Atakum Arena Taraftar Grubu Kampanya Başlattı

banner269

Atakum'dan Nusaybin'e Moral Kolileri

Mardin’in Nusaybin İlçesinde Görev Yapan Samsunlu Ve Atakumlu Güvenlik Güçlerine Destek Olmak İsteyen Atakum Arena Taraftar Grubu Kampanya Başlattı

02 Mayıs 2016 Pazartesi 15:58
Atakum'dan Nusaybin'e Moral Kolileri
TARAFTAR GRUBUNDAN ANLAMLI DESTEK

Mardin’in Nusaybin ilçesinde görev yapan Samsunlu ve Atakumlu güvenlik güçlerine destek olmak için Atakum Arena Taraftar Grubu tarafından başlatılan kampanyayı duyan kadınlar, kahramanlara gönderilmesi için börekler açarak, dolmalar sardı. Mardin’in Nusaybin ilçesinde terörle mücadele kapsamında sürdürülen operasyonlarda görev yapan Samsunlu ve Atakumlu güvenlik güçlerine moral verebilmek için Samsun’un Atakum ilçesinden ‘destek’ adımı atıldı. Atakum Arena Taraftar Grubu tarafından başlatılan destek kampanyasına özellikle ev hanımları yoğun ilgi gösterdi. Nusaybin’de görev yapan güvenlik güçleri için börekler açan, dolmalar saran kadınlar, yiyecekleri paketleyip, güvenlik güçlerine gönderilmek üzere Atakum Arena Taraftar Grubu’na teslim etti.

TÜRK ANNELERİ FARKINI BİR KEZ DAHA ORTAYA KOYDU

Kolileri Türk bayrakları, Samsunspor bayrakları, atkıları ve formaları ile doldurduklarını söyleyen Atakum Arena Taraftar Grubu Lideri Erkut Erbil, “Zorlu şartlarla hainlerle mücadele eden güvenlik güçlerimize moral desteği vermek için böyle bir kampanya başlattık. Kısa sürede çok büyük bir destek geldi. Atakumlular büyük bir duyarlılık gösterdi.

DOLMALAR, BÖREKLER YAPILDI

Özellikle ev hanımlarının pastalar, börekler, dolmalar yaparak getirmesi bizi duygulandırdı. Her askeri ve polisi kendi evladı gibi gören Türk anneleri, farkını bir kez daha ortaya koydu. Çocuklar mektuplar yazarak, bölgedeki güvenlik güçlerimize destek oldu. Bu anlamda Çarşambaspor ve Havzasporlu taraftar derneklerinden de destek geldi. Ama en büyük destekçimiz Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı oldu.

TAŞÇI'DAN DA DESTEK GELDİ

Hem Türk bayraklarını temin eden hem de hazırladığımız kolilerin Mardin’in Nusaybin ilçesindeki güvenlik güçlerimize ulaşmasını üstlenen Başkan Taşçı’ya teşekkür ediyoruz. Kampanyamız kapsamında ilk parti kolileri gönderiyoruz. Yiğitlerimize afiyet olsun, helal olsun. Biz Atakumlular olarak onların her zaman duacısıyız, yanlarındayız” dedi.
 
 
Son Güncelleme: 02.05.2016 16:03
Anahtar Kelimeler:
MoralKadınKoliTaraftar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.