banner388

Atakum'da Bıçaklı Saldırı

Samsun Atakum'da bir kafede meydana gelen olayda, iki kişi uğradıkları bıçaklı saldırı sonucu yaralandı.

Atakum'da Bıçaklı Saldırı

Samsun Atakum'da bir kafede meydana gelen olayda, iki kişi uğradıkları bıçaklı saldırı sonucu yaralandı.

06 Kasım 2016 Pazar 17:27
Atakum'da Bıçaklı Saldırı

Atakum Mimarsinan Mahallesi'nde yer alan bir kafede yaşanan olayda, 30 yaşındaki T.K. ve 28 yaşındaki A.K. uğradıkları bıçaklı saldırı sonrası yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan iki kardeş tedavi ediliyor. Polis bıçaklı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen 55 yaşındaki M.A.'yı göz altına aldı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen M.A., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 06.11.2016 17:42
Anahtar Kelimeler:
AtakumKafe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2016-11-06 20:41:43

Samsunda olaysız bir gün yok. Toplumun huzurunu bozan ;şiddet ve yasak zararlı madde kullanan kişilerin sayısı hergeçen gün artıyor.Bu kişilerin tedavisi ve topluma zarar vermemesi için neler yapılmalı yetkililer düşünmeli ve çözüm üretmeli!