banner388

Atakum Çalışanları İftarda Buluştu

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, belediye çalışanları ve aileleriyle iftar yemeği yedi.

Atakum Çalışanları İftarda Buluştu

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, belediye çalışanları ve aileleriyle iftar yemeği yedi.

09 Haziran 2016 Perşembe 13:02
Atakum Çalışanları İftarda Buluştu

Atakum Belediyesi tarafından düzenlenen iftar buluşmasına belediye çalışanları ile aileleri katıldı. Atakum Belediyesi’nin büyük ve güçlü bir aile olduğunu kaydeden Başkan Taşçı, bu ailenin parçası olmaktan duyduğu minneti paylaştı. İftar öncesi personel ve ailelerini eşi Fatma Taşçı’yla beraber karşılayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, çocuklara yoğun ilgi gösterdi.
Atakum Belediye çalışanlarının, Atakum halkına en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalıştıklarını belirten Taşçı, “Atakum Belediyesi personeli özverili bir performans ile halkımıza en iyi hizmeti sunmak için mücadele eden güçlü bir aileyi oluşturuyor. Biz de bu ailenin bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bugün gelinen nokta açısından Atakum Belediyesi başarılı projelerle, önemli çalışmalarla anılıyorsa bunda en önemli etkenlerin başında personelimiz gelmektedir. Daha büyük işlere hep beraber imza atacağız. Atakum halkının daha iyi şartlarda yaşaması, daha güzel projelerle buluşması için verdiğimiz mücadeleye destek olan Atakum Belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 09.06.2016 13:08
Anahtar Kelimeler:
AtakumPersonelTaşçı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.