banner388

Atakum'a Osmanlı Hamamları

Samsun'un Atakum ilçesine yapılacak olan Osmanlı Hamamları için çalışmalar başladı.

Atakum'a Osmanlı Hamamları

Samsun'un Atakum ilçesine yapılacak olan Osmanlı Hamamları için çalışmalar başladı.

06 Aralık 2016 Salı 14:05
Atakum'a Osmanlı Hamamları

Samsun'un Atakum ilçesindeki Mevlana Mahallesi Alparslan Bulvarı üzerinde yapılacak olan Osmanlı Hamamları 2017 yılının yaz aylarında hizmet vermeye başlayacak.

Bu projeyle ilçenin de önemli bir eksiğinin giderileceğini belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Osmanlı Hamamları toplam 2700 metrekare üzerine kurulacak ve bunun 850 metrekarelik kısmı havuz, 850 metrekarelik kısmı hamam bölümü, 1000 metrekare ise yeşil alan olarak planlandı. Sadece ilçe halkına hizmet vermeyecek, aynı zamanda da bölge turizmine ciddi katkı sağlayacak. Zeminle ilgili son çalışmalar bitti ve önümüzdeki günler içerisinde temel atma töreni yapılacak. Bu proje için OKA'dan Turizmin Geliştirilmesine Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Yatırımlarına Mali Destek Programı kapsamında 659 bin 622 TL destek alındı. Proje bitiminden sonra tanıtımıyla ilgili ciddi bir çalışma içerisine girilip, burayı hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgi odağı haline getireceğiz. Karadeniz Bölgesine gezmeye gelenler buraya uğramadan geçemeyecek” dedi.

Son Güncelleme: 07.12.2016 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.