banner388
banner390
banner410
banner408

Annenin Feryatları Yürekleri Dağladı

Şırnak'ta şehit olan Samsunlu Jandarma Uzman Onbaşı Burak Perçin'in cenazesini karşılamaya gelen gelen annesinin feryatları yürekleri dağladı.

banner269

Annenin Feryatları Yürekleri Dağladı

Şırnak'ta şehit olan Samsunlu Jandarma Uzman Onbaşı Burak Perçin'in cenazesini karşılamaya gelen gelen annesinin feryatları yürekleri dağladı.

27 Eylül 2016 Salı 13:52
Annenin Feryatları Yürekleri Dağladı

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin Şırnak-Van karayolundaki kontrol noktasına roketle ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda şehit olan 6 güvenlik görevlisinden biri olan Samsun Bafralı Burak Perçin'in cenazesi Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda düzenlenen törenin ardından askeri uçakla Samsun-Çarşamba Havalimanı'na getirildi.

Şehit onbaşının cenazesini karşılamaya Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kd.Albay, Ünsal Ağaoğlu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, emniyet mensupları, askeri erkan, şehidin babası Erol, annesi Selime Perçin ve şehit yakınları geldi.

Oğlunun cenazesini karşılamaya gelen anne Selime Perçin'in feryatları ise yürekleri dağladı. Şehidin cenazesi daha sonra toprağa verilmek üzere Samsun'un Bafra ilçesine doğru yola çıktı.


Şehidin cenazeinden önce şehidin babası inşaat işçisi Erol Perçin, “İntikamın alınıp, bu pislikler temizlenecek. Kanın yerde kalmayacak oğul” derken, annesi Selime Perçin de, “Oğlum böyle mi olacaktı? damat olacaktın” diyerek feryat ettiler. Şehidin 6 Aralık 2015 tarihinde göreve başlamış olduğu ve bugün doğum günü olduğu belirtildi. Şehidin cenazesi Bafra'nın Gökçesu Mahallesi’ndeki Gökçesu Camisi’nde ikindi namazına müteakip kılınmış olan cenaze namazının sonrasında aile mezarlığına defnedildi.



Cenazeye Bakan Akif Çağatay Kılıç'da Katıldı
Şehidin cenazesine, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'un Valisi İbrahim Şahin, AK Parti'nin Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ile Ahmet Demircan, CHP'nin Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek ile Hayati Tekin, MHP'nin Samsun Milletvekili Erhan Usta, Garnizon Komutanı ve İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Ünsal Ağaoğlu, Samsun'un Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, AK Parti'nin İl Başkanı Muharrem Göksel, Bafra'nın Belediye Başkanı Zihni Şahin, emniyet mensupları ve askeri erkan, şehidin babası Erol, annesi Selime Perçin ile şehidin yakınları katıldı.



Son Güncelleme: 27.09.2016 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.