banner388
banner390
banner410
banner408

Amcasının 12 Yaşındaki Kızına Tecavüz Eden Genç Hakkında Flaş Gelişme

Samsun'un Bafra ilçesinde 2016 yılında 12 yaşındaki küçük kız amcasının oğlu tarafından defalarca cinsel saldırıya uğramış ve bunun sonucunda çamaşır suyu içerek hayatına son vermişti. Tutuklu olarak yargılanan 19 yaşındaki zanlı hakkında mahkeme kararını verdi.

banner269

Amcasının 12 Yaşındaki Kızına Tecavüz Eden Genç Hakkında Flaş Gelişme

Samsun'un Bafra ilçesinde 2016 yılında 12 yaşındaki küçük kız amcasının oğlu tarafından defalarca cinsel saldırıya uğramış ve bunun sonucunda çamaşır suyu içerek hayatına son vermişti. Tutuklu olarak yargılanan 19 yaşındaki zanlı hakkında mahkeme kararını verdi.

25 Mart 2017 Cumartesi 12:36
Amcasının 12 Yaşındaki Kızına Tecavüz Eden Genç Hakkında Flaş Gelişme

Samsun Haber - Samsun'un Bafra ilçesinde 2016’da yılında 12 yaşında D.Y. adlı kız çocuğunun şüpheli ölümü üzerine başlatılan araştırmada, Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi çocuğun cinsel saldırıya uğradığını belirtmişti. Bu rapor üzerine soruşturma genişletildi ve küçük kızla aynı evde yaşayan amcasının oğlu 19 yaşındaki K.Y. adlı genç, gözaltına alınmıştı. 

ÇAMAŞIR SUYU İÇMİŞ

Küçük kızın ölüm sebebinin belirlenmesi için topsi yapıldı. Adli Tıp Kurumu Trabzon Grup Başkanlığı Morg İhtisas Dairesinde D.Y.’ye ait organ parçaları ve doku örneklerini inceleyen uzmanlar, küçük kızın kesin ölüm nedeninin içtiği çamaşır suyundan kaynaklandığı belirledi. 

İŞTE İLK İFADESİ

Gözaltına alınan genç, jandarmadaki ilk ifadesine 12 yaşındaki amcasının kızı ile 1 yıldır ilişkiye girdiğini itiraf etmiş, fakat ölümü ile ilgili sorumluluğunun olmadığını söylemişti. K.Y, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Bafra T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilmişti.


BAFRA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINDAN AÇIKLAMA

Konu hakkında Bafra Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin imzalı yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
“Bafra’nın Çetinkaya Mahallesi'nde ikamet eden, 2004 doğumlu, D.Y.'nin, 07 Mayıs 2016 tarihinde, kardeşleri ve annesi ile evde iken bayılması üzerine, akrabaları tarafından önce Bafra Devlet Hastanesi'ne götürüldüğü, ardından OMÜ Tıp Fakültesi'ne sevk edildiği, tedavi görürken D.Y.'nin 08 Mayıs 2016 tarihinde vefat etmesi üzerine, yapılan otopsi sonucunda kesin ölüm sebebinin tespit edilemediği, bu nedenle ölenin otopsisi sırasında alınan organ parçaları ile diğer örneklerin histopatolojik ve sistematik toksikolojik yönünden incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu Trabzon Grup Başkanlığı Morg İhtisas Dairesi’ne gönderilerek ölenin kesin ölüm sebebinin tespit edilmesinin istendiği, henüz kesin ölüm nedeninin belirlenmemiş olduğu, yapılan ölü muayene ve otopsi işlemi ile D.Y.'nin hasta dosyasının incelenmesinde, çocuğun cinsel istismarına dair somut bulgular üzerine, soruşturmanın bu yönde genişletildiği ve bu kapsamda şüpheli K.Y'nin, Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yazılı izni ile gözaltına alındığı, soruşturmanın tamamlanması sonrasında çıkarıldığı Bafra Sulh Ceza Hâkimliği'nce tutuklandığı, soruşturma çok yönlü olarak devam ettiği hususu; kamuoyunun bilgilerine saygı ile duyurulur”

17 YIL 9 AY 10 GÜN HAPİS CEZASI

Bafra 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada sanık K.Y., kendini savunarak amcasının kızı D.Y’nin ölümüyle ilgili hiçbir sorumluluğum yoktur deyip, beraatini istese de mahkeme K.Y’nin hürriyetini alıkoymadan beraatine, cinsel istismarın birkaç defa yapılması gerekçesiyle ise 19 yıla tutukluluk hali ve cezaevindeki iyi hali de göz önünde bulunarak K.Y’ye 17 yıl 9 ay 10 gün hapis cezası ile çarptırılmasına karar verdi.

Kaynak: Brthaber

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ADALET 2017-03-25 12:59:20

17 YIL..
13 yıla da çıkar zaten. Çocuğa cinsel istismar, kararan bir hayat, yıkılan bir aile. Her şey bu mahlukatın anlık zevkleri için. Ölümü ile ilgili sorumluluğu yokmuş, bir de beraatini talep etmiş... Doğru, o mu içirdi çocuğa çamaşır suyunu, verin beraati gitsin.. Şerefsiz. Şimdi bu varlık, 10-15 yıl sonra sokaklarda mı gezecek? İçeride acımayacaksın bunlara, ölmekten beter edeceksin, sonra öldüreceksin. Dünya için, adalet için...

Avatar
Bayjar 2017-03-25 14:38:29

İyi haliniz batsın bunun iyi halimi olur asın soysuzu