banner388

Akdağ'da kayak sezonu açıldı

Hafta sonu Akdağ Kayak Merkezi'ne ziyaretçi akını yaşandı.

Akdağ'da kayak sezonu açıldı

Hafta sonu Akdağ Kayak Merkezi'ne ziyaretçi akını yaşandı.

29 Ocak 2018 Pazartesi 10:12
Akdağ'da kayak sezonu açıldı

Samsun haber - Samsun'da hava sıcaklıklarının uzun süre mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle Samsun'un Ladik ilçesinde bulunan Akdağ Kayak Merkezi'nde sezon açılamamıştı.

KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLDU

Geçtiğimiz hafta başı itibariyle Samsun'da etkili olan soğuk hava ve kar yağışı şehrin yüksek kesimlerinde etkisini daha da arttırdı.

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI

Karın tadını çıkarmak isteyen vatandaşlar ise Akdağ Kayak Merkezi'ne akın etti. Samsun'dan ve çevre illerden vatandaşların erken saatlerde Akdağ Kayak Merkezi'ne gitmesi nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu.

7'den 70'e bütün vatandaşlar karın tadını çıkararak keyifli dakikalar geçirdi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55samsun 2018-01-29 11:40:05

Şu araç trafiği ne kadar yetersiz olduğunu gösteriyor sanırım.

Avatar
Musti 2018-01-29 13:07:21

Önce park yeri sıkıntısının halledilmesi , sonrasında insanların arabasının park ederken nereye park edeceğini bilmesi yani bilinçlenmesi lazım :)

Avatar
KAAN TÜRK 2018-01-29 15:14:50

Belki Uludağ kadar tesisleşemeyiz yakız zamanda ancak; insanları oraya çekecek ve çevre illerden de ilgi görecek seviyelere çıkartılabilir.