banner388

Akcagöz: 'Salıpazarı iyi yönetilmiyor'

CHP Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, CHP Salıpazarı Örgütü tarafından düzenlenen İlçe Danışma Kurulu Toplantısında yaptığı konuşmada Salıpazarı ilçesinin iyi yönetilemediğini söyledi.

Akcagöz: 'Salıpazarı iyi yönetilmiyor'

CHP Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, CHP Salıpazarı Örgütü tarafından düzenlenen İlçe Danışma Kurulu Toplantısında yaptığı konuşmada Salıpazarı ilçesinin iyi yönetilemediğini söyledi.

21 Ocak 2017 Cumartesi 12:44
Akcagöz: 'Salıpazarı iyi yönetilmiyor'
Samsun Haber - CHP Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, CHP Salıpazarı Örgütü tarafından düzenlenen İlçe Danışma Kurulu Toplantısında yapmış olduğu konuşmada Salıpazarı'nın yolları ile ilgili bitmek tükenmek bilmez eleştiriler yaptıklarını hatırlatarak, "Bir önceki gelişimizde, aşk dediğin Salıpazarı Çarşamba yolu gibi olmalı, hiç bitmemeli diyorduk. En sonunda bitti. Kendilerini kutluyorum. Ama şimdi Salıpazarı'nın sorunları bitti mi? Bitmedi. Salıpazarı gün geçtikçe kan kaybediyor. Kan kaybetmeye devam ediyor. Ben bir Avukat olarak haftanın en az 3 günü bu güzel ilçemize geliyordum. Çünkü Salıpazarı'nda Adliye vardı. Şimdi yok. Yanlış bir Bakanlık tasarrufuyla Salıpazarı Adliyesi kapandı ve Çarşamba'ya bağlandı. Adliye, Salıpazarı'na güç veren bir teşkilattı. Alenen söylüyorum, AKP'li siyasetçilerin basiretsizliğidir. Salıpazarı'nı seviyorsan, adliyene sahip çıkacaktın. Şimdi burda Emniyet teşkilatı var, Jandarma var ama Adliye yok. Savcı nerde, 30 kilometre uzakta. Hakim nerde, cok uzakta. Salıpazarlı vatandaş, adalet için kilometre yapmak zorunda. Bu, yanlış bir uygulamadır ve görkemli bir şekilde inşa edilen Adliye binasını diğer kurumlara taksim etmek, reva değildir. " dedi.

Salıpazarı'na gelen memurların, mesai bitiminde Çarşamba ve Samsun'a döndükleri ve oralarda ikamet ettikleri şikayetini aldığını belirten Tufan Akcagöz şöyle devam etti:

" Memurlar başka yerde ikamet ediyor diye şikayet ediyorlar da, kent idarecileri nerde yaşıyor? Belediye başkanının Samsun'da ikamet ettiği biliniyor. Kentin belediye başkanının Samsun'da ikamet ettiği düşünülürse, diğer memurlar neden burda otursun? Gökçeli meydanına yapılan köprü, adeta laf ola beri gele kabilinden yapılmış. Köprü yapmışlar, yan yana iki vatandaş yaya olarak geçemiyor. Yazıktır, günahtır. Bu milletin parası, çakıl taşı mı? Yeni bir köprü yapıyorsunuz, vicdan taşıyorsunuz, milletin yararlanabileceği şekilde adam akıllı yapmak gerekmez mi? Görüyoruz ki, Salıpazarı iyi yönetilmiyor. Salıpazarı, üvey evlat muamelesi görüyor ve bu güzel ilçemiz bunu inanın hak etmiyor." 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.