banner388

AK Parti Samsun Gençlik Kollarından Sert Açıklama

AK Parti Samsun Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, kurban eti dağıtırken öldürülen 16 yaşındaki Yasin Börü ve arkadaşları için yaptığı basın açıklamasında olayı sert bir dille eleştirdi.

AK Parti Samsun Gençlik Kollarından Sert Açıklama

AK Parti Samsun Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, kurban eti dağıtırken öldürülen 16 yaşındaki Yasin Börü ve arkadaşları için yaptığı basın açıklamasında olayı sert bir dille eleştirdi.

08 Ekim 2016 Cumartesi 16:16
AK Parti Samsun Gençlik Kollarından Sert Açıklama

AK Parti Samsun İl Binasında gençlik kolları üyeleriyle birlikte bir basın açıklaması yapan AK Parti Samsun Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, şunları söyledi:

"Kobani'de PKK'nın İŞİD'e karşı üst üste mağlubiyetler alması üzerine HDP sokağa çıkma çağrısı yapıp kendilerinden olmayan, dindar herkesi IŞİD’ci ilan ederek hedef gösteriyordu. HDP'nin sokağa döktüğü kitlenin eylemleri sonucunda, 16 yaşındaki Yasin Börü ve arkadaşları da dahil olmak üzere bilinen 52 kişi katledildi. Bu 52 kişi arasında kurban eti dağıtan beş kişi; Yasin Börü, Ahmet Dakak, Hasan Gökguz, Riyat Güneş, Yusuf Er… Kurban eti dağıtımı yaparken YDG-H'lı teröristlerin kendilerini takip ettiğini fark eden bu güzel insanlar, sığınacak güvenli bir yer bulabilmek ümidiyle apartmanların zillerini çaldılar fakat hiç kimse kapısını onlara açmadı. Daha sonra bir kapı açıldı, ancak Yasin ve arkadaşlarına merhamet edip onları içeri alan kadının kocası, o güzel yürekli kardeşlerimizi teröristlere verdi. O gün, Allah rızası için kurban eti dağıtan Yasin ve arkadaşları, Selahattin Demirtaş'ın çağrısı üzerine sokağa çıkan teröristlerce canice katledildi. Bu mazlumların şehadeti dahi teröristlerin içindeki nefreti söndürmeye yetmedi ve cansız bedenlerine dahi eziyet etmeye devam ettiler. Annesi, 16 yaşındaki evladını ancak beninden teşhis edebildi. Şimdi bu canilerin terörist olmadıklarını iddia edenler, yüce milletimizi terörle tehdit edenler, bölgede vatandaşlarımızın canlarına, mallarına ve namuslarına kastedenler şunu iyi bilsiler ki bu topraklarda Yasinler, Ahmetler, Hasanlar, Riyatlar, Yusuflar bitmez; Yunusları, Fıratları öldürerek bitiremezsiniz. Onlar şehit olup makamların en yücesine yükselirler, siz sefillerin en sefili olarak her gün yüzünüze tükürülerek yaşarsınız. Rabbim, Allah rızası için, mazlumların derdine merhem olabilmek adına canını hiçe sayan bu ümmetin delikanlı ve güzel yürekli tüm çocuklarının şehadetini kabul etsin ve onların tüm katillerinden hesap sorabilmeyi, gerekirse bu uğurda şehit olmayı da bizlere de nasip etsin inşallah” dedi.

Son Güncelleme: 08.10.2016 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.