banner388

2 yılda 50’ye yakın proje hayata geçiyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 2019 yılına kadar Samsun ve ilçelerinde 50’ye yakın bitirilmesi gereken projelerin olduğunu söyledi.

2 yılda 50’ye yakın proje hayata geçiyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 2019 yılına kadar Samsun ve ilçelerinde 50’ye yakın bitirilmesi gereken projelerin olduğunu söyledi.

26 Nisan 2017 Çarşamba 18:02
2 yılda 50’ye yakın proje hayata geçiyor

Samsun HaberSamsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Nisan ayı Olağan meclis toplantısını Davut Altan Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşti. Toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 2 yılda yapacakları projeleri anlattı.

SANAYİ ESNAFI MAĞDUR OLMAYACAK

Gülsan Sanayi Sitesi esnafını mağdur etmeyeceğini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Önümüzdeki 2 sene içerisinde herkes kendi mülkiyetinin değerini kıymet takdirleri sonucunda öğrenecek biz ödeme sürecinde elimizden geldiği kadarıyla kredi kullanarak oradaki esnafımızı asla mağdur etmeyeceğiz. Onların oradan taşınma süreci ile ilgili de onlara yardımcı olacağız. Onlar bizim insanımız. Biz onları yormayacağız. Yorulacak olan biziz. Çünkü sorumluluk bize ait. Biz Gülsan Sanayi Sitesindeki insanımızın yürüttüğü ticari faaliyeti aynı şekilde devam ettirecek olan sürekliliği sağlayacak şekilde katkı vermediğimiz taktirde sonuç alamayız. Önümüzdeki 2 sene içerisinde Gülsan Sanayi Sitesi ile ilgili çok büyük bir alan ve içerisinde bir Selatin camisi olduğu güzel bir kazanıma dönüşecek” dedi.

2 YILDA 50’YE YAKIN PROJE

2019 yılına kadar 50’ye yakın bitirilmesi gereken projelerinin olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, “Bütün ilçelerin atıksu arıtma tesislerin bitirilmesi, bütün ilçelerin içmesuyu projelerinin bitirilmesi, Büyük Samsun Müzesi gibi projelerimizi 2 yıla kadar bitirip ‘vay be’ dedirtmek istiyoruz” diye konuştu.

TRAMVAY 2018 YILINDA OMÜ’DE

2018 yılında hafif raylı sistemin Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) yurtlarına kadar çıkacağını belirten Başkan Yılmaz, “Tramvayımız 2018 yılında üniversitemize kadar çıkacak. Böylelikle 38 kilometrelik Tekkeköy’den üniversitemizin yurtlarına kadar giden bir banliyo hattı bitmiş olacak. Bu belki de Samsun ölçekli bir şehirde yapılabilecek en iddialı altyapı ulaşım projesidir” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 27.04.2017 10:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Engin baş 2017-04-26 20:01:18

Bunca yildir yol boyamaktan ve park yapmaktan baska bi yatirim yapmayip 2 yilda hayaller mi yapacak :)))))

Avatar
cevdet 2017-04-27 10:47:35

Samsun bir eğitim kenti olmalı 2.devlet üniversitesi çarşambaya yapılmalı raylı sistem oraya kadar gitmeli

Avatar
Halil 2017-04-27 13:30:48

Gülsan sanayi sitesi samsusunun ticari kalbi sayın yusuf bey cami yapıp cennete gideceginimi hesaplıyorsun vay beeeee bizi nasıl magdur etmiyecekin bizler burada helal yönden ekmegimizş kazanan insanlarız 7000 çalışan işcisiyiz .samsunumuza yakışır bir sanayi sitesimi yaptınız bunca sene belediye başkanlıgı yaptın hakkımızı arar sorarız saygılarımla yusuf bey

Avatar
Selçuk Yavuz 2017-04-27 20:54:15

Samsuna kuğu gölü yapılana kadar ilçe yolları yapılmalı Bafra da hayat durdu köy yollarını geçtik bari merkez yollarını yapın Türbe Kalaycılı köprüsü yaptınız ancak oraya girişte olan Bafra sebze halinin etrafında araçlar parçalanıyor geçenlerde misafizimiz geldi başka ilden burada belediye yokmu dedi cevap veremedik acil Baframızın yola ihtiyacı var

Avatar
cemal lafçı 2017-04-27 21:08:38

Bu projelerin içinde baruthane balıkçı barınağının yapılmasıda varmı acaba