banner388
banner390
banner410
banner408

2. El'i Çamur Bastı

Samsun’da sağanak yağıştan dolayı çevre duvarının bir bölümü yıkılan 2. El Otomobilciler Sitesi’nin içi çamur deryasına döndü.

banner269

2. El'i Çamur Bastı

Samsun’da sağanak yağıştan dolayı çevre duvarının bir bölümü yıkılan 2. El Otomobilciler Sitesi’nin içi çamur deryasına döndü.

30 Mayıs 2016 Pazartesi 19:11
2. El'i Çamur Bastı

Samsun - Ankara karayolu üzeri, Toybelen bölgesinde bulunan 2. El Otomobilciler Sitesi’nin arkasında kalan çevre duvarının bir bölümü yağış nedeniyle yıkıldı. Duvarın yıkılması nedeniyle siteyi toprakla birlikte çamur kapladı.

Her yağmur yağdığında bu tür sorunlarla karşı karşı kaldıklarını belirten 2. El Otomobilciler Derneği Başkanı İbrahim Kınık, “Buradaki her duvar yıkıldığında da biz 100-150 bin TL masraf yapıyoruz. Yaşadığımız bu dördüncü olay. Büyükşehir Belediyesi’nin bu duvarın arkasında bir yol projesi var. O yolu yaparsa biz de bu hafriyattan kurtulmuş oluruz. Sesimizi bir türlü duyuramadık. Bunu olayla defalarca karşılaştık. Yağmurlar devam ettiği sürece sitemizin arkasındaki duvarlar yıkılacak. Büyükşehir Belediyesi’nin bize burada yardımcı olmasını talep ediyoruz. İlkadım Belediyesi hemen gelip çamur temizleme çalışmalarına başladılar. Onlara çok teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz’dan bu konuda yardım etmelerini bekliyoruz” açıklamlarında bulundu.

Son Güncelleme: 30.05.2016 19:16
Anahtar Kelimeler:
PazarOtoçamurAfet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.