banner388
banner390
banner410
banner408

2. Canik Kitap Günleri Başladı

Canik Belediyesi tarafından bu sene 2. si düzenlenen Canik Çocuk Kitapları Günleri’ne minik okurlar yoğun ilgi gösterdi.

banner269

2. Canik Kitap Günleri Başladı

Canik Belediyesi tarafından bu sene 2. si düzenlenen Canik Çocuk Kitapları Günleri’ne minik okurlar yoğun ilgi gösterdi.

18 Kasım 2016 Cuma 18:39
2. Canik Kitap Günleri Başladı

Canik Belediye Başkanı ekinliğin açılışında yaptığı konuşmada "Nasıl bir gelecek düşlüyorsak, çocuklarımızı ona göre eğitmemiz gerek. Çocuğun en doğal hakkı çocuk olma hakkıdır. Çocuklarımız her vakit haklıdır. Çünkü gelecek onlara ait. Bu sebeple çocuk merkezli bir belediyecilik vizyonuna sahibiz. Bize göre çocuk ülkenin geleceğidir. 2. Canik Çocuk Kitapları Günleri’ne bu nedenle önem veriyorum. İnanıyorum ki çocuklarımızın yazarlarla ve kitaplarla buluşması onlar için yararlı olacaktır. Çocuklarımız, en değerli hazinelerimiz, geleceğe açılan ve geleceği görmemize olanak sağlayan kapılarımızdır. Onların sağlıklı ortamlarda büyümesi, gelecek kuşakların sağlığının güvencesidir. Bu sebeple çocuklarımıza uygar yaşam şartlarında her türlü olanağı sağlamak hepimizin sorumluluğudur. Çünkü çocuklar mutlu olursa dünya mutlu olur. Bunun bilincinde olarak bizler de yavrularımızın yüzünü güldürmek için uğraşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Ayrıca etkinlik boyunca ünlü çocuk kitapları yazarları da çocuklarla buluşacak.

Son Güncelleme: 21.11.2016 11:51
Anahtar Kelimeler:
CanikSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.