banner388

1.5 Kilometrelik İftar Sofrasında Oruç Açıldı.

Kadıköy ve Anadolu Mahallesi sakinleri düzenlemiş oldukları bin 500 metre uzunluğundaki iftar sofrasında birlikte oruç açtı.

1.5 Kilometrelik İftar Sofrasında Oruç Açıldı.

Kadıköy ve Anadolu Mahallesi sakinleri düzenlemiş oldukları bin 500 metre uzunluğundaki iftar sofrasında birlikte oruç açtı.

29 Haziran 2016 Çarşamba 13:53
1.5 Kilometrelik İftar Sofrasında Oruç Açıldı.

Ramazan ayının 23. Gününde, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Anadolu ve Kadıköy Mahallesi sakinleri ile Şehit Berati Sokak Kadıköy Pazaryeri’nde komşu iftarında buluştu. Binlerce kişinin orucunu açmış olduğu Komşu İftarı’nda akşam ezanı öncesi tüm masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbetde bulunan Başkan Tok, insanlar arasındaki birlik, beraberlik ve kaynaşmanın Ramazan ayında daha da güçlendiğine dikkat çekti.
Türkiye’nin daha da güçlenerek büyümesi ve ilerlemesini istemeyen egemen güçlerin çeşitli oyunlar düzenlediğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, güçlü Türkiye istemeyenlerin, ülke topraklarında haince planlar kurduklarını söyledi.

"KALLEŞ ELLER KARDEŞLİĞİMİZİ HAZMEDEMİYOR"

Ülkenin birlik ve bütünlüğüne zarar vermeye çalışanların asla amaçlarına ulaşamayacaklarını söylenen Başkan Tok, “Vatanına ve bayrağına bağlı ve sevdalı Türk milletinin en zor zamanlarında bile bir arada birlik, beraberlik ve kardeşçe yaşamasını anlayamayanlar bizim huzurumuzu bozmaya çalışıyor. Şehit kanlarıyla sulanmış topraklarımız üzerinde haince plan yapanlar güzellikleri bu birliktelikleri çekemeyen kıskanan şer güçler bu huzuru bozmak için ellerinden geleni yapıyor.
 
Ama unuttukları bir şey var;o da bizlerin her zaman kardeşlik duyguları içinde zor zamanlarda bile birlikte olduğumuz. Ülkemizi bölmeye çalışanlar gerçekleştirdikleri kirli oyunları ile hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklardır. Vatanımızdan bırakın toprak parçasını bir taş parçası bile alamayacaklardır. Vahşice, insanlık dışı kan döken bu hainlere millet olarak yine hep birlikte gereken cevabı vereceğimizden kimsenin hiçbir şüphesi olmasın. Allah devletimize milletimize hiçbir zeval vermesin. Rabbim huzurumuzu bozmaya çalışanların misli ile huzurunu kaçırsın” dedi.

KUR’AN ZİYAFETİ

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Camii İmamı Fevzi Çakmak Camisi’nde Dünya Kur’an Okuma Birincisi olan Mehmet Bilir ve Yalova Merkez Camii İmam Hatibi Türkiye Birincisi olan Fatih Bilir Kur’an ziyafeti verdi.
Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı olan Yusuf Ziya Yılmaz ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok da teravih namazı kılmak için Fevzi Çakmak Camisi’ne geldi. Vali Şahin, Belediye Başkanları Yılmaz ve Tok’un vatandaşlar ile yapmış oldukları musafahanın sonrasında cami çıkışında belediye görevlileri tarafından vatandaşlara lokma ve çay ikram edildi.
 

Son Güncelleme: 29.06.2016 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.