banner388

12 Yerinden Bıçaklandı!

Samsun’da İlkadım ilçesinde bulunan TOKİ Evlerinde 1 kişi bıçaklı saldırıya uğradı.

12 Yerinden Bıçaklandı!

Samsun’da İlkadım ilçesinde bulunan TOKİ Evlerinde 1 kişi bıçaklı saldırıya uğradı.

07 Kasım 2016 Pazartesi 23:51
12 Yerinden Bıçaklandı!

Samsun’da İlkadım ilçesinde bulunan TOKİ Evlerinde 1 kişi bıçaklı saldırıya uğradı. Uğradığı bıçaklı saldırıda 12 yerinden yaralanan Şeref Ç. adlı vatandaş ağır yaralandı. Alınan bilgiye göre, Şeref Ç. sırtından, başından, sağ karın boşluğundan, sağ göğüs üstünden, sol göğüs altı başta olmak üzere vücudunun tam 12 yerinden bıçak darbesi aldı. Ağır yaralanan şahıs, olay yerine gelen ambulans aracılığıyla hastaneye kaldırıldı. Acilen ameliyata alınan şahsın durumunun ciddi olduğu öğrenilirken, güvenlik güçleri tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
 

Son Güncelleme: 08.11.2016 00:06
Anahtar Kelimeler:
IlkadımSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal 2016-11-08 00:45:06

Olaysız bir gün yok Samsunda.madde bağımlıları,şiddet ve çevresini rahatsız eden ,saygısız kişiler ve ahlaki çöküntü..Bu şehri yönetenler bu sorunların çözümü için bir şeyler yapmalı.Samsun Alt yapısı artık bu şehri taşımıyor!