banner388

Organik Ürünlere İlgi Artmakta

Türkiye’de gün geçtikçe doğal ve organik ürünlere karşı olan ilgi daha da artıyor.

Organik Ürünlere İlgi Artmakta

Türkiye’de gün geçtikçe doğal ve organik ürünlere karşı olan ilgi daha da artıyor.

27 Temmuz 2016 Çarşamba 15:06
Organik Ürünlere İlgi Artmakta

Sağlıklı bir yaşam sürebilmek için doğul ürünleri seçtiklerini kaydeden vatandaşlar, doğal ürünlerin satışının daha fazla olması gerektiğinivurguluyorlar. Doğal ve organik ürün satan Ufuk ve Dilek Aygün insanların gün geçtikçe doğal ürünlere karşı ilgilerinin artış gösterdiğini dile getirdiler.

Eşi Dilek Aygün ile beraber kendi kendi işlettikleri bir dükkanda doğal, organik ürün satmakta olan Ufuk Timuçin Aygün, "Uzun süre aklımızda bu işi yapmak vardı. Çok düşündük ve sonunda bu işi hayata geçirmeye karar kıldık. Türkiye'nin farklı farklı illerinde getirmiş olduğum ürünleri sergilemeyi düşünüp bu yola başkoyduk.Türkiye çok geniş bir coğrafyaya sahip, bu yüzden her bölgede el emeği ürünler üretilmekte. Biz de bu ürünlerin bazılarını alarak insanlara sunmaya başladık. Bazı ürünleri hazır bir halde bazılarını ise alıp kendimiz işliyoruz. Örneğin; doğal salça, doğal pekmez,doğal bal, turşu, reçel, zeytin, hatta zeytinyağı ve bunun gibi birsürü ürünün satışını yapıyoruz. Bu zaman zarfında vatandaşların ilgileride git gide artıyor. Şuan insanların doğal olan ürünlere ilgisi oldukça fazla. Vatandaşalr dpğal beslenebilmek adına araştırmalar yapıp ve bize gelip istedikleri ürünleri söylemekteler. Hatta bize önerilerde bile bulunuyorlar. Yapay olan ürünler ile doğal ürünlerin arasında çok fazla fiyat farkı yok. Sağlığına önem veren, dikkat eden insanlar doğal ürün kullanıyor. Türkiye'de son zamanlarda organik olan ürünlere yönelim büyük oranda artmış durumda" dedi.



Çok sağlıklı olduğu için doğal ve organik ürünleri tercih ettiklerini söyleyen Fatma Çelik isimli bir vatandaş da, "Elimden geldiği kadar organik ve doğal ürünleri almaya çalışıyorum. Marketlerde satılan hazır gıdaların insan sağlığına büyük oranlarda zararı var. Sağlığı olumsuz yönden etkiliyorlar. Doğal olan ve organik olan ürünler hakkında vatandaşlarda duyarlı olmalılar. Sağlıklı bir gelecek ve sağlıklı nesiller için doğal ürünler sağlıklı besinler tüketilmesi gerekiyor" diye konuştu.


 

Son Güncelleme: 27.07.2016 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.