banner388

Yaza kadar kaç kilo verilebilir?

Beslenme ve Diyet Uzmanı Diyetisyen Mustafa Tilekli bir ayda ne kadar kilo verilebileceği konusunda bilgilendirdi.

Yaza kadar kaç kilo verilebilir?

Beslenme ve Diyet Uzmanı Diyetisyen Mustafa Tilekli bir ayda ne kadar kilo verilebileceği konusunda bilgilendirdi.

30 Nisan 2016 Cumartesi 17:36
Yaza kadar kaç kilo verilebilir?
Bir Ayda 8 Kilo Verip 8 Beden İncelmek Mümkün mü?  

Beslenme ve Diyet Uzmanı Diyetisyen Mustafa Tilekli bir ayda en az 8 kilo verilip aynı anda 8 beden incelmenin hayal olmadığını söyledi. 
 
Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber kişilerin hızlı zayıflamaya olan ilgileri git gide artmaktadır ve yeni yöntemler arayışına girmektedirler. SamsunHaber okuyucuları için bunun ne derece mümkün olduğunu ve bunun için ne yöntemler uygulanabileceğini Diyetisyen Mustafa Tilekli açıkladı.
 
‘’Şok diyetlerle metabolizma dengesini bozmak yerine bilimsel altyapısı olan özel diyetler uygulamak hem metabolizmayı canlandırır hem de verdiğiniz kiloları korumanıza yardımcı olur.’’
 
Diyetisyen Mustafa Tilekli hem sağlıklı hem hızlı kilo vermeye yardımcı uygulamalara örnek olarak GenTEST diyeti, SDM diyeti, Soğuk Lipoliz destekli diyet ve HCG diyetlerini önermektedir. Bu uygulamalar Samsun ve Karadeniz’de sadece Diyetisyen Mustafa Tilekli tarafından uygulanmaktadır.
 
 

GenTEST Nedir, nasıl yapılır?
 
GenTEST kişinin kan örneği alınarak DNA analizi yapılır ve genetik yapısı belirlenir. Bu genetik yapıya en uygun olan diyet ve egzersiz programı hazırlanır. Bu kişinin ömürlük diyeti olur. Bu sayede kişi hem rahatlıkla kilo verirken hem de verdiği kiloları bir ömür boyu koruyabilmektedir. Asıl kişiye özel beslenme ve diyet programı budur. Bireyin ömür boyunca bu testi 1 kez yaptırması yeterli olmaktadır.

GenTEST pahalı bir uygulama mıdır?

Kişinin ömür boyunca sadece bir defa yaptırması yeterli olduğundan ödenen ücret oldukça makuldür.
 
GenTEST’i kimler yaptırabilir ve sonuçları güvenilir midir?
 
GenTEST her yaştan ve cinsiyetten herkese uygulanabilir. Hamileler buna dahildir. DNA analizleri üniversite laboratuvarlarında incelendiğinden güvenilirliği yüzde 100’dür.



SDM Diyeti nedir ve nasıl yapılır?

SDM içeriği uzmanlar tarafından özel olarak hazırlanmış yüksek protein içeren gıdalar yardımıyla yapılan bir diyettir. Bu diyet sayesinde kilo vermekte zorlanan ve bir süre sonra kilo vermesi yavaşlayan kişilerde çok iyi sonuçlar alınmaktadır.
 
SDM Diyeti sağlıklı mıdır, güvenilir midir?
 
SDM Diyeti’nin güvenilirliği bir çok bilimsel ve akademik çalışmalarla kanıtlanmıştır. Her geçen gün araştırmalar sonucu güvenilirliği artmaktadır. Sağlık açısından oldukça faydalı sonuçlar gözlenmektedir.
 
SDM Diyeti pahalı bir uygulama mıdır?

SDM Diyeti kişinin günlük yemek harcamalarıyla kıyaslandığında oldukça uygun fiyatıyla dikkat çekmektedir.
 
SDM Diyeti’ni kimler yaptırabilir?
 
Hamileler ve doktorların uygun görmediği bireyler dışında herkes uygulayabilir.
 
 

Soğuk Lipoliz nedir ve nasıl uygulanır?
 
Soğuk Lipoliz mutlaka diyetle birlikte uygulanmalıdır. Soğuk Lipoliz diyete ve spora dirençli bölgesel yağların özel vakumlama ve soğutma yöntemiyle parçalanıp vücuttan atılmasını sağlar.
 
Soğuk Lipoliz’in yan etkileri var mıdır, güvenilir midir?
 
Soğuk Lipoliz’in hiç bir yan etkisi bulunmamaktadır. Vücut şekillendirme uygulamaları arasında estetik cerrahi dışında en güvenilir uygulamadır.
 
Soğuk Lipoliz kimlere uygulanabilir?
 
Uzmanların ön görmediği kişiler dışında herkese uygulanabilir.
 
Soğuk Lipoliz kaç seans uygulanır?
 
Soğuk Lipoliz en az 1 en fazla 4 seansta istenen maksimum sonuca ulaşılır.

Yaza 10 Adımda Fit Girmenin Sırrını Öğrenmek İçin Tıklayın...


 
Son Güncelleme: 30.04.2016 20:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.