banner388

Samsunspor'dan Tam Kadro Moral Kahvaltısı

Samsunspor tam kadro bir araya gelerek, Atakum 'Lokma' Kafede moral kahvaltısı yaptı.

Samsunspor'dan Tam Kadro Moral Kahvaltısı

Samsunspor tam kadro bir araya gelerek, Atakum 'Lokma' Kafede moral kahvaltısı yaptı.

17 Aralık 2016 Cumartesi 12:19
Samsunspor'dan  Tam Kadro Moral Kahvaltısı


Samsunspor teknik heyeti ve futbolcular  ‘Lokma’ kafede düzenlenen moral kahvaltısında bir araya  geldi. Teknik Direktör Özköylü, ‘Taraftarımız umudunu kaybetmesin. İnşallah bu kötü günleri atlatıp, hep birlikte güleceğiz. Umutsuzluk Samsunspor’a ve  Samsunspor taraftarına yakışmaz. Puan cetvelinde yüzler gülecek’’ dedi.

 
İşletmeci Musa Başnamlı ve Lokma Cafe yöneticisi Erdinç Olgaç tarafından kapıda karşılanan teknik heyet ve futbolcular, Lokma kafede bir araya geldikleri moral kahvaltısında bol bol sohbet edip, takım hakkında konuştular. Futbolcular da, morallerinin yerinde olduğunu ve bu tür organizasyonlarla daha da motive olarak moral depoladıklarını belirterek, ‘‘Taraftarımız bize güvensin. Artık geçmişe değil geleceğe bakmamız lazım’ diye konuştular.


Lokma kafe işletmecisi Musa Başnamlı, ‘’Samsun bizim Samsun’umuz, takım bizim takımımız. Desteğe devam’’ derken kafe yöneticisi Erdinç Olgaç ise, ‘’ Bizler spora gönül vermiş, futbolla yatan, futbolla kalkan insanlarız. Samsunspor’umuza her zaman destek olduk, bundan sonra da desteklerimiz devam edecek. Spor bir insanın en büyük moral kaynağıdır. Gençlerimiz spora adapte edilmeli ve futbol aşkı aşılanmalı. Samsunsporumuza başarılar diliyoruz ve güveniyoruz’’ dedi.

Lokma kafe yöneticileriyle de sohbet eden teknik heyet ve futbolcular, Başnamlı ve Olgaç'a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Yapılan kahvaltı sonrası, teknik heyet ve futbolcular hep birlikte basına toplu fotoğraf verdikten sonra Lokma kafeden ayrıldı.
 
Haber ve Fotoğraflar: Emir Dursun Akar
 
Son Güncelleme: 19.12.2016 12:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.