banner388

Samsundaki Ünlü Kafenin Şefi Bakın Kim?

Samsun’un ünlü mekanlarından THE BROTHER’S CHEF CAFE & KITCHEN’e gelenleri kapıda işletmenin yeni şefi papağan ‘Ramiz' karşılıyor.

Samsundaki Ünlü Kafenin Şefi Bakın Kim?

Samsun’un ünlü mekanlarından THE BROTHER’S CHEF CAFE & KITCHEN’e gelenleri kapıda işletmenin yeni şefi papağan ‘Ramiz' karşılıyor.

18 Kasım 2016 Cuma 17:19
Samsundaki Ünlü Kafenin Şefi Bakın Kim?

2015 yılında hizmete giren eşsiz lezzetlerin Samsun’daki adresi THE BROTHER’S CHEF CAFE&KITCHEN’e gelen misafirleri  kapıda mekanın yeni ve acar şefi papağan  ‘Ramiz’ karşılıyor. Keyifli sohbetlerin  ve damak tadının vazgeçilmez mekanına gelen müşterileri kapıda önce  ‘’ŞEF RAMİZ’’ karşılıyor ve onlarla şakalaşıyor. Öyle ki papağan Ramiz’in ünü mekanın müdavimleri ve ünlü mekana yeni gelenler arasında çoktan dilden dile dolaşır hale gelmiş bile.

MEKAN ONA EMANET
Başta ‘’Şef Ramiz’’ olmak üzere güler yüzlü ve tecrübeli bir ekiple hizmet veren ünlü kafenin işletmecisi genç ve başarılı işadamı Cevher Eğribel. İş dünyasındaki başarılarını işletmecisi olduğu aile şirketi olarak kurdukları ünlü mekanda sürdüren Cevher Eğribel’in mekanın misafirleriyle olan dostluğu gözlerden kaçmayan başka bir detay. ‘’Buraya gelen her müşteri bizim misafirimizdir. Kendilerini evlerinde gibi hissetmeleri için hiçbir masraftan kaçınmadık. Müşterilerimizi ailemizden biri olarak ağırlayarak, mutlu bir şekilde evlerine uğurlamak tüm ekibin birincil görevidir. Müşteri memnuniyeti misyonumuzu ilke edindik ve bunu sürdürmeye devam edeceğiz’’ diye konuştu.


KALİTE VE PROFESYONELLİK SUNUYORLAR

Cevher Eğribel liderliğinde, gece ekibi şef garson Sercan Sezer, mutfak şefi Faruk Ünal, garson Doğukan Şentepe ve Barista Furkan Soran dahil olmak üzere, gündüz ekibiyle birlikte toplam 12 kişilik her biri kendi alanında tecrübeli bir kadroyla hizmet veren işletme, özel günlerin, doğum günü kutlamalarının ve yemekli kurumsal toplantıların vazgeçilmez adresi olmasının yanı sıra, Samsun’un en ünlü işletmeleri arasındaki yerini uzun yıllar koruyacağa benziyor.






BU LEZZETLER BAŞKA YERDE YOK
Menünün en özeli ve starları arasındaki yeriyle ünü günden güne yayılan özel soslu ‘’Boncuk Bonfile’’ yi tatmak için şehir dışından bile gelenlerin sayısı, hem müşterilerin hem de işletmeci Cevher Eğribel’in mekanın lezzet titrinin en çarpıcı örnekleri arasında.  Ancak bu eşiz lezzete rakip bir başka tat ise yine mekanın menüsünde yer alan özel soslarla servis edilen ‘’Et Çökertme’’ rakibi ‘Boncuk Bonfile’yle boy ölçüşen menüde ki bir başka lezzet harikası. İsmini duyanların mutlaka tatmak istedikleri ‘Sindirella’nın  ise, tropikal içecekler arasındaki liderlik  koltuğunu kimseye kaptırmaya hiç niyeti yok. Mekanda, kış aylarının favori içeceği ‘Salep’i  saf ve katkısız bir lezzetle sımsıcak sohbetler eşliğinde yudumlarken Tayfun Eğribel’e ait iç mimarinin göz alıcı derinliklerinde gezinebilirsiniz. En özel menüsüyle, alkolsüz içecekleriyle, kurutulmuş meyve tatlarının sihirli çaylara dönüşümüyle ve çok daha fazlasıyla hizmette ve kalitede sınır tanımayan  THE BROTHER’S CHEF CAFE&KITCHEN ekibi sizleri 07.00-24.00 saatleri arasında  İstasyon Mahallesi, Abdulhamit Caddesi No: 18' de  ‘Şef Ramiz' le birlikte kapıda güleryüzle karşılıyor olacaktır.  



(Emir Dursun Akar)


 
Son Güncelleme: 21.11.2016 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.