banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun’daki o turistik alana bu yoldan gidiliyor

Samsun’un en önemli turistik alanlarından biri olan Tekkeköy Arkeoloji Vadisi güzergahındaki yolların bozukluğu bölge halkının tepkisini neden oluyor.

banner269

Samsun’daki o turistik alana bu yoldan gidiliyor

Samsun’un en önemli turistik alanlarından biri olan Tekkeköy Arkeoloji Vadisi güzergahındaki yolların bozukluğu bölge halkının tepkisini neden oluyor.

23 Nisan 2017 Pazar 17:08
Samsun’daki o turistik alana bu yoldan gidiliyor

Samsun Haber - Tekkeköy ilçesi 23 Nisan Mahallesinde Tekkeköy Arkeoloji Vadisi ulaşım güzergahı üzerinde bulunan Delikli Kayalar Sokak’ın bozuk zemini mahalle sakinlerini çileden çıkardı. Yolun uzun zamandır bozuk olduğunu iddia eden mahalle sakinlerinden Taha Demirkır, “Ben 20 yaşındayım ve kendimi bildim bileli bu yol böyle. Hiç bir yenilenme yapılmadı. Ve burası yaz aylarında en çok yerli ve yabancı turist çeken yerlerinden Tekkeköy Arkeoloji Vadisi'ne giden yol” dedi.

“Birçok Turist Bu Yoldan Geçiyor”

Yolun Samsun’un en önemli turist alanlarından birisi olan Tekkeköy Arkeoloji Vadisi güzergahında olduğunu ve yıl içinde birçok yerli ve yabancı turist tarafından kullanıldığını söyleyen mahalle sakini Demirkır, “Otobüslerle birçok turist geliyor bu bölgeye. Biz bu mahallede yaşıyor olmamıza rağmen zorunda olmadıkça bu yolu kullanmıyoruz. Bütün mahalle bu durumdan şikayetçi” diye konuştu.

2016 yılında mahalle sakinlerinin bir araya gelerek yolun durumunu hakkında yetkililerle konuştuklarını anlatan Demirkır, “Ben 2016 yılında Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'a anlattığımda ‘Temmuz ayında yapılacak’ dedi. Ve bu fotoğraflar son yağan yağmurda çekildi. Ayrıca bu bölgeye ‘Büyükşehir Belediyesi bakıyor’ dedi. Hala beklemekteyiz. Birçok kez dile getiriyoruz fakat yapılmıyor” şeklinde konuştu.

Yasir BABA

Son Güncelleme: 24.04.2017 09:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 2017-04-23 19:19:20

Delikli mağralara delikli yollardan gidilir turistlere mağranın bu özelliği olduğunu anlatmak lazım

Avatar
Süleyman togar 2017-04-24 11:01:54

Hürriyet mahllesinde imar uygulanıp acılmayan yollar var.topu büyüksehire atıp belediyecilik oynuyor hasan

Avatar
TC.Vatansever 2017-04-24 13:58:44

Bu nedirki siz daha ne Cevherler var gelin görün? Lisenin yolları ara sokaklar keşme, keş belediyecilik pankart asmakla,milletin vergileriyle havai fişek atmakla, yandaşları işe yerleştirmekle, imamlara halkın vergisiyle tur düzenlemekle olmuyor sayın başkan? Herkese eşit muamele uygulama gerekiyor,bu toprağın altında var unutma..?

Avatar
Iscan 2017-04-24 21:00:28

Tevfik oztürk te aynı çileyi çekiyor yıllardır biz havai fişek atalım düzelir