banner388

Samsun’da sıradan bir park

Atatürk Parkında yağan yağmurla oluşan görüntü “Samsun’da sıradan bir park” dedirtti.

Samsun’da sıradan bir park

Atatürk Parkında yağan yağmurla oluşan görüntü “Samsun’da sıradan bir park” dedirtti.

14 Nisan 2017 Cuma 18:14
Samsun’da sıradan bir park

Samsun Haber - Samsun’un İlkadım ilçesinde içinde Onur Anıtında bulunduğu Atatürk Parkındaki çocuk oyun alanında yağan yağmurla oluşan görüntü tebessüm ettirdi.

Mevsim geçişi nedeniyle sık aralıklarla yağmurlu günler yaşayan Samsun’un en merkezi noktasında bulunan Atatürk Parkının çocuk oyun alanında bulanan oyuncaklarının etrafında biriken suyla oluşan görüntü, gençlerin sanal dünyada mizah amaçlı kullandıkları içeriklere benzer cinsten. Parkta bulunan oyun aletlerinin çevresi biriken su küçük göletleri andırıyor. Atatürk Parkında oluşan bu görüntü, Samsun genelinde yaşanan sıra dışı olaylarla ilgili sosyal medyada sıkça kullanılan “Samsun’da sıradan bir …” mottosuyla yayınlanan içeriklere bir yenisini eklemiş oldu.

Yasir BABA

Son Güncelleme: 14.04.2017 18:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.