banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'un O İlçesinde Yol Sorunu Bitiyor!

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, ilçedeki yol sorununun yakın zamanda çözüleceğine söyledi.

banner269

Samsun'un O İlçesinde Yol Sorunu Bitiyor!

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, ilçedeki yol sorununun yakın zamanda çözüleceğine söyledi.

24 Şubat 2017 Cuma 11:31

Samsun Haberİstihdam ile ilgili büyük bir sorunlarının olmadığını ifade eden Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “İlçelerde istihdam ile ilgili sorun olur. Ancak bizim ilçemizde, belediye olarak bina yaptığımız bir tekstil fabrikamızda 200 kişiye yakın insan çalışıyor. Yine başka yatırımcı arkadaşlar daha gelerek, ilçemizde tekstil atölyesi kurdular. Fındık fabrikamız var. Yani istihdam ile alakalı çok büyük sıkıntımız olduğunu söyleyemeyiz. Bu durumu bir miktar da olsa aşmış durumdayız” dedi.

Sorun Kalmayacak

İlçe halkının belediyeden yol isteği olduğunu belirten Başkan Akgül, “Salıpazarı insanının bizden genel beklentisi, coğrafi yapımız dağınık olduğu için yollarla alakalı oluyor. Bu durumla ilgili sorunlarımız var. İlçe belediyesi olarak yaklaşık 500 kilometre yol ağımız var. Büyükşehir Belediyemizin 150 kilometre yol ağı var. Yani insanlarımızın bizden en büyük beklentisi ve isteği yol. Bu sorunları çözdüğümüzde sorun kalmayacak. Eğitim veya sağlık gibi sorunlar çözülüyor. Ben halkımıza daha çok yol konusunda hizmet vermemiz gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Gökhan İçkilli
 

Son Güncelleme: 24.02.2017 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.