banner388

Güneysu: “Sonuçlar ülkemize milletimize hayırlı olsun”

Referandum süresince Memur Sen olarak tavırlarını net bir şekilde ortaya koyduklarını belirten Memur Sen Samsun Temsilcisi Nejdet Güneysu “Sonuçlar ülkemize milletimize hayırlı olsun” dedi.

Güneysu: “Sonuçlar ülkemize milletimize hayırlı olsun”

Referandum süresince Memur Sen olarak tavırlarını net bir şekilde ortaya koyduklarını belirten Memur Sen Samsun Temsilcisi Nejdet Güneysu “Sonuçlar ülkemize milletimize hayırlı olsun” dedi.

20 Nisan 2017 Perşembe 11:06
Güneysu: “Sonuçlar ülkemize milletimize hayırlı olsun”

Samsun Haber - Memur Sen Samsun Temsilcisi Nejdet Güneysu, 16 Nisan’da gerçekleştirilen referandum sonuçlarını değerlendirdi. Başkan Güneysu, “Bununla ilgili sadece tavrımız değil, ‘Memur Sen’e davet, referandumda evet sloganıyla yola çıktık. Türkiye’de ki demokrasi katılımına bizim de katkımız olsun diye bu yolda biz de tarafımızı net bir şekilde ifade ettik. Sonuç, yeni sisteme bu millet evet dedi. İnşallah bu yeni sistem ülkemizde iyiliklere güzelliklere vesile olacak. Vatandaşımızın kafasında bir takım tereddütlerin olması doğaldır. Ama şu bir şeyi belirtiyor ki, ülkenin gelişmesini büyümesini istemeyen emperyalizm ülkemizin karşısında yerini aldı.  Fakat bu engellere rağmen halkımız dedi ki biz yeni sistemde Cumhurbaşkanımızın yanında yerimizi alacağız. Bundan sonra demokrasimizin kırık dökük olan yerleri tamir edilecektir. Halkımızın iradesi daha muktedir iktidar olmaya yaraşacaktır. Çok başlılıktan ve holigarşik demokrasiden kurtulacağımızı düşünüyoruz” diye konuştu.

“Emperyalistlerin Hevesi Kursağında Kaldı”

Güneysu, seçim sonuçlarının ülkenin doğusuyla batısı bütünleştirip birleştirdiğini söyleyerek, “Doğu’da ki evet tercihinin artısı gelecekte huzur ortamının güçleneceğinin bir göstergesidir. Artık emperyalizm ırkçılık ve bölgecilik üzerinden Türkiye’de operasyon yapamayacaktır. Doğusuyla batısıyla halkımız bütünleşip vatandaşımız bir karar vermiştir. Biz Memur Sen olarak özellikle Türk – Kürt ve ülkede oluşan etnik grupların düşüncelerini her zaman önemsedik. Etnik ayrımcılığa dayanan siyaset ülkeye her zaman zarar getirmiştir. Halkımızın vermiş olduğu yeni karar ile çatışmaları körüklemekten beslenen uluslararası güçlerin hevesleri kursağında kalmıştır. Samsun’da Memur Sen olarak bu süreçte tavrımızı net olarak ortaya koyduk. Üzerimize düşeni de yaptığımızı düşünüyoruz. Başta Genel Başkanımız Ali Yalçın Bey olmak üzere Memur Sen’e bağlı sendikalarımızın genel Başkanlarının da katılımlarıyla Samsun’da evet den yana tercihimizi net bir şekilde ortaya koyduk. Samsun’da Türkiye genelinin üzerinde evet tercihinin olması ayrıca bizi daha da mutlu etti. Bundan sonra ki Cumhurbaşkanlığı ve anayasa değişikliği sürecinin Samsun'a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Ekrem BİRCAN    

Son Güncelleme: 20.04.2017 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.