banner388
banner390
banner410
banner408

Gençler Samsun İçin Ne dedi?

Samsun gençliği kendileri için ne istedi? Nasıl bir şehir hayal ediyor. Samsunhaber.com gençliğin nabzını tuttu, isteklerini ve düşüncelerini kamerasına yansıttı.

banner269

Gençler Samsun İçin Ne dedi?

Samsun gençliği kendileri için ne istedi? Nasıl bir şehir hayal ediyor. Samsunhaber.com gençliğin nabzını tuttu, isteklerini ve düşüncelerini kamerasına yansıttı.

03 Kasım 2016 Perşembe 11:23
Gençler Samsun İçin Ne dedi?

Samsun'un sorunlarını ve vatandaşın beklentilerini objektifine yansıtarak sokak sokak gezerek halkın nabzını tutmaya devam eden Samsunhaber.com bu kez gençliğin sesini dinledi ve onlara mikrofon uzattı. Samsun caddelerini ve sokaklarını en işlek caddesinden, en köşede kalmış sokağına dek adım adım  gezerek Samsun halkını dinleyen  Bölge İstihbarat ve Özel Haber şefimiz Emir Dursun Akar'ın sokak röportajlarında söz bu kez gençlerin oldu. 

Samsun gençliği ve öğrenciler  yaşadıkları şehirden neler bekliyorlar, gelecekte nasıl bir şehir düşlüyorlar. Sokakta mikrofon uzattığımız gençlerden kimi şehrin kendilerine  yeterli bir kritere sahip olduğunu söylerken, bir kısmı ise yolda kendilerine laf atılmasından rahatsız olduklarını dile getirdi. Samsun’da yaşayan ve farklı şehirlerden gelerek şehirde öğrenim hayatını sürdüren  öğrencilerin en can alıcı vurgularından biri ise, toplu taşıma araçlarının pahalı olması. Ulaşımda öğrenci ücretlerinin aşağıya çekilmesi gerektiğini  ifade eden üniversiteliler, ‘’Fikirlerimiz ve hayallerimiz yetkililerce ciddiye alınıp önemsenmeli, çünkü bizler ülkemizin geleceğiyiz’’ diye konuştu. Kültürel faaliyetlerin artırılmasını isteyen gençliğin bir başka sessiz çığlığı ise sokak hayvanlarına sahip çıkılması ve onların da bir canlı olduğunun unutulmaması temennisi oldu.

(Emir Dursun Akar)
 

Son Güncelleme: 17.02.2017 11:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal 2016-11-03 20:30:08

Üniversite kampüsüne hiç gittiniz mi ? Kar gütmeyen Vakıfların işlettiği Otoparklar çok pahalı ,kampüste kurumsal hiç bir mağaza veya gıda işi yapan firma yok. Hastane içinde hijyen çok kötü. Halktan kopmuş izole edilmiş bir kampüs istemiyoruz