banner388

Erhan Usta'dan Samsunhaber.com'a Sürpriz Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsunhaber.com'a sürpriz bir ziyarette bulundu.

Erhan Usta'dan Samsunhaber.com'a Sürpriz Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsunhaber.com'a sürpriz bir ziyarette bulundu.

12 Kasım 2016 Cumartesi 16:00
Erhan Usta'dan Samsunhaber.com'a Sürpriz Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ile beraberindekiler Samsunhaber.com'u ziyaret ederek, çalışanlar ile bir araya geldi. Erhan Usta, beraberinde Zeki Kamacı, Abdulkadir Uzunoğlu ve Yaşar Türkmehmetoğulları ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Samsunhaber.com ekibine kısa bir konuşma yaptı. Basının objektif ve ilkeli haberlerle kamuoyunu aydınlatması gerektiğinin altını çizen Usta, ''Basın, yazılı ve görsel haberleriyle, ilişkileriyle tarafsızlığından ödün vermemelidir. Samsun, tarihi geçmişiyle, coğrafi yapısıyla, insanıyla, önemli bir yapıya sahip olmasıyla yerli ve yabancı basının ilgisini çekmektedir. Başta Samsun olmak üzere, yerel ve ulusal bazda yaptığınız haberleri ve röportajları ilgi ile takip ediyoruz. Her meslekte olduğu gibi, medya sektöründe de mesleğini dürüst bir şekilde sürdüren arkadaşlara teşekkür ediyorum'' dedi


'GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ'
Erhan Usta, yaptığı ziyarette Samsunhaber.com İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şencan'la bir araya gelerek sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. Samsunhaber.com'un çalışmaları hakkında Şencan'dan bilgi alan Usta, daha sonra Bölge İstihbarat ve Özel Haber Şefimiz Emir Dursun Akar'a, partisinin çalışmalarının yanısıra, 15 Temmuz gecesi ve sonrası Milliyetçi Hareket Partisi'nde yaşananları ve gündeme dair konuları değerlendirdi.


ÇARPICI AÇIKLAMARIYLA PAZARTESİ SAMSUNHABER.COM'DA  
Siyasilerin çalışmalarına ve Türkiye gündeminden düşmeyen konulara açıklık getiren Erhan Usta'nın sözlerine Başkanlık Sistemi damga vurdu. Başkanlık Sistemiyle ilgili çarpıcı açıklamaları ve daha fazlasıyla Erhan Usta'dan çok konuşulacak ve Ankara'nın gündeminden düşmeyecek röportaj pazartesi günü Samsunhaber.com'da.

Röportaj ve Fotoğraflar: Emir Dursun Akar

 

Son Güncelleme: 14.11.2016 14:47
Anahtar Kelimeler:
SamsunhaberErhan Usta
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nesim TEMEL 2016-11-19 18:45:37

Başarılarınızın devamını dilerim.